Inspiratie over duurzaam bouwen opdoen in Olst?

De StroBox is een bouwelement waaruit wij woningen bouwen. Het element wordt zowel voor de muren, het dak en als vloer gebruikt . Zoals de naam doet vermoeden is de Strobox letterlijk een houten skelet voorzien van plaatmateriaal waar stro in geperst is. Op 17 september is de toepassing daarvan te zien in nieuwbouwwijk De Olstergaard in Olst.

Interessant? Deel het artikel

roelof vossebeld strobox

Maak kennis met StroBox, specialist in het bouwen van duurzame woningen en tiny houses.

Op 17 september a.s. van 2-4pm openen wederom de deuren van zes recent gebouwde duurzame woningen tijdens de Open Huizen Dag in de Olstergaard (Dijkmanszoet, te Olst). De vorige Open Dag in April was een groot succes met meer dan 150 bezoekers en de ontwikkelingen hebben sinds april absoluut niet stilgestaan.

Deze keer zijn er niet vijf, maar zes StroBox woningen te bezichtigen, alle in verschillende stadia van de bouw. Op deze dag kunnen bezoekers gratis kennis maken met en vragen stellen over allerlei duurzame materialen en installaties die in de woningbouw kunnen worden toegepast.”

 

 

Klik hier om meer inzicht in het bouwproces te krijgen.

 

Team Strobox ziet u graag op zondag 17 september tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Dijkmanszoet 3 in Olst.

 

Website Strobox

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.