Luttenberg was in diepe rouw. Op het oude kerkhof was een groot gat gegraven voor de twaalf katholieke slachtoffers van de V2 ramp. Op de dag van de begrafenis, 7 december 1944, was er driemaal een kerkdienst met elke keer vier overledenen. Na de eerste heilige mis werden de eerste vier kisten bij het graf gezet, zo ook bij de volgende dienst en na de derde uitvaartdienst werden de kisten ter aarde besteld en alle twaalf slachtoffers tegelijk begraven. Spieken Anton (Heuven) overleed op 20 december 1944 aan zijn verwondingen en is later op dezelfde plaats bij de andere overledenen begraven.
Zes andere niet-katholieke slachtoffers van de V2 ramp zijn begraven in Raalte, Hellendoorn en Nijverdal. De namen van alle negentien omgekomenen zijn vermeld op het oorlogsmonument in de Enk. Op het grafmonument op het oude kerkhof werden dertien namen aangebracht.
De graven van de omgekomenen op het oude kerkhof zijn twintig jaar na de V2 ramp geruimd tot verdriet van vele Luttenbergers: “Dit had niet mogen gebeuren.” Ook het graf met de stoffelijke resten van het eerste Luttenbergse oorlogsslachtoffer Jans Endeman werd geruimd. Als dienstplichtig soldaat is hij op 10 mei 1940 gesneuveld in Dordrecht en daar ook begraven. Na acht jaar is hij opgegraven en in een klein loden kistje herbegraven op het oude kerkhof. Na de ruiming van het oude kerkhof heeft de familie de grafsteen meegenomen naar hun huis. Wat er is gebeurd met het grafmonument van de dertien omgekomenen is niet bekend.