Herhaalprik tegen corona bij Sportcentrum Tijenraan in Raalte

GGD IJsselland opent komende weken extra vaccinatielocaties, waaronder in Sportcentrum Tijenraan in Raalte.

Interessant? Deel het artikel

Fotocredit: GGD IJsselland
Fotocredit: GGD IJsselland

Vanaf 7 november kunnen inwoners uit de gemeente Raalte en omgeving zich daar laten vaccineren. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken op planjeprik.nl of door te bellen naar 0800-7070.

Waarom een herhaalprik?

Het aantal coronabesmettingen ​neemt dit najaar toe. Uit voorzorg wordt daarom weer een coronaprik aangeboden. Deze herhaalprik tegen corona verbetert de kwaliteit van het afweersysteem en daarmee de bescherming tegen ziekenhuisopname en overlijden. Daarnaast is de herhaalprik nodig om de zorg bereikbaar te houden en om druk op de samenleving, door bijvoorbeeld uitval van personeel, te voorkomen. De herhaalprik is er voor iedereen van 12 jaar of ouder die de basisserie tegen corona heeft gehad én minimaal 3 maanden geleden de laatste prik of een coronabesmetting heeft gehad.

Locaties en openingstijden

De tijdelijke priklocatie in Sportcentrum Tijenraan is vanaf 7 november iedere maandag open. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en een mondkapje mee te nemen.

 

Klik hier voor adresgegevens, dagen en tijden

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.