‘Heino isoleert’ succesvol gestart

De actie Heino Isoleert van stichting Duurzaam Heino is succesvol van start gegaan.

Interessant? Deel het artikel

Duurzaam Heino 230216 Bijeenkomst

Op het warmtefestival, dat samen met de gemeente Raalte is georganiseerd, kwamen ongeveer 70 bezoekers. Zij kregen informatie en advies over mogelijkheden om hun woning te verduurzamen met isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming, nieuwe kozijnen en ramen.

Energiespreekuur

Duurzaam Heino is ook gestart met een energiespreekuur. Hier kan iedereen terecht voor een individueel gesprek. Vrijwilligers van Duurzaam Heino helpen en verwijzen door naar specialisten voor woningscans of maatwerkadviezen, maar geven ook informatie over subsidies. Het eerste spreekuur op 8 februari werd direct al goed bezocht.

Doelstelling

Het doel van de actie Heino Isoleert is om met en voor Heino’ers aan de slag te gaan met het verduurzamen van de woning en het besparen op de gasrekening. Het energiespreekuur is elke tweede woensdag van de maand.

Het volgende spreekuur is op 8 maart a.s. in het Dorpshuus Heino tussen 19 en 20.30uur.

 

Website Duurzaam Heino

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *