Heeten: Zaterdag Germanen markt en open dag Germanenkamer in Heeten

Interessant? Deel het artikel

210825schermaf
Kulturhus Heeten

Op zaterdag 28 augustus van 11.00 tot 16.00 is er een Germaanse markt op het Dorpsplein in Heeten en is de Germanenkamer in het KulturhusTrefpunt open voor bezoekers.

In de Germanenkamer hoort en ziet u alles over de Germanen die al vanaf de jaartelling in Heeten woonden. Dit met o.a. 3D beelden, animaties en filmmateriaal.

Verder zijn er een informatiebrochure van de fiets- en wandeltocht en is het boek “De legende van Heeten” verkrijgbaar.

Een op vrijdag 27 augustus nagebouwde originele Germaanse ijzeroven zal op de zaterdag ijzer uit oer gaan produceren. Een bijzonder moment. Zie video.

Op de Germaanse markt zijn kramen met oude ambachten, streekproducten en design te vinden. Ook wordt u een Germaanse 7 kruidensoep aangeboden.

Muziekgroep Krebbel zal aanwezig zijn met passende muziek

Er geldt een registratieplicht en gezondheidscheck bij de ingang!

Voor contact :
Stichting Germanen
Harry Oosterhuis
T 06-53149886

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant