Extra workshop bij ’t Natuurlijk Huus Raalte ‘Paddenstoelen uit eigen tuin’ op zaterdagmorgen 9 december

Omdat de middagworkshop volgeboekt is besloot 't Natuurlijk Huus een tweede workshopte geven met het onderwerp 'Paddenstoelen plukken uit eigen tuin.' Deze workshop is 's ochtends van 10-12 uur en is iets korter dan die van 's middags.

Interessant? Deel het artikel

Agnes 231126 paddestoelen snijden

Paddenstoelen plukken uit eigen tuin? Zeker! Het kan op een natuurlijk en veilig manier met Eetbaar Hout. Deze boomstammen zijn geënt met shii-take of oesterzwammen, beide smakelijke eetbare soorten.

Tijdens een workshop bij Het Natuurlijk Huus in Raalte ga je leren hoe je boomstammen kunt enten. Niet moeilijk, maar wel handig om alle kleine tips en trucs te weten.

Pip Gilmore van Groene Takken heeft al jaren ervaring met het telen van Eetbaar Hout en voorziet meerdere kleine kwekerijen op diverse plekken in het land. Zij zal ook uitleg geven over de rol van schimmels in de natuur en vertelt meer over de toepassing van eetbare paddenstoelen in de tuin.

Je gaat naar huis met je eigen geënte boomstam, een buik vol shii-takesoep en veel meer kennis over de wereld van schimmels en paddenstoelen.

Wanneer

Zaterdag 9 december 2023 10:00- 12:00.

Waar

’t Natuurlijk Huus
Hogebroeksweg 25
Raalte

Kosten

€ 55,00 p.p.

Aanmelden

Via info@hetnatuurlijkhuus.nl

 

’t Natuurlijk Huus Raalte

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *