Colin (VSO De Linde Deventer) leert verhalen vertellen met de pictoschrijver

Hasan Kaddour, journalist van Stichting Hier in Salland uit Olst is een ervaren en enthousiaste 'verbinder.' Voor VSO De Linde te Deventer en In combinatie met zijn platform Damast in Salland startte hij een interessant project op om schrijven en lezen op school te stimuleren. Het mooie verhaal dat we deze keer hebben uitgekozen is van Colin de Weerd, een -jarige leerling van VSO De Linde School, hij schreef dit verhaal met behulp van de Pictoschrijver, De Pictoschrijver maakt van teksten met het Picto Semi Schrift, een ondertiteld beeldschrift dat helpt bij het leren spreken in zinnen en bij het leren lezen.

Interessant? Deel het artikel

405790721_326353603524375_2092322932403405207_n

In het kader van het plan van Damast in salland om de interactie en kennismaking tussen individuen en gemeenschapsgroepen in Salland te vergroten, het project “Samen schrijven” tussen de Hierinsalland stichting en VSO de Linde te Deventer, biedt het project ook de burgers van Salland en Nederland in het algemeen de mogelijkheid om schriftelijk meer te weten te komen over de talenten en capaciteiten van de leerlingen van de VSO Linde Deventer School.het team van VSO de Linde en de leerlingen gingen enthousiast aan de slag met het project, de leerlingen schrijven hun verhalen, gedichten en zelfs hun tekeningen, en uit de verhalen wordt elke drie weken één verhaal gekozen en gepubliceerd in Damast in salland met de naam van de leerling. De samenwerking zal aan het einde van het jaar worden voltooid, aangezien de school alle teksten van de leerlingen op de Damast-website zal publiceren en deze vervolgens zal afdrukken in een boek dat het eerste zal zijn. Het is de creatie van leerlingen van VSO de Linde te Deventer.

                                  En vandaag hebben we het eerste verhaal, gecreëerd door de leerling Colin de Weerd

 

 

 

 

 

 

 

alle rechten voorbehouden aan Damast in salland

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.