Denne vraagt ChatGPT een pro-alcohol-tekst te schrijven

Denne dut an Dry Januari en schrijft daar over, maar gisteren had ie geen zin, dus riep hij de hulp in van ChatGPT die zelfstandig teksten schrijft

Interessant? Deel het artikel

denne drank gezellig cafe pxhere

Had je al gehoord van ChatGPT? Dat is een computerprogramma waaraan je wat vragen stelt en dan heb je in 30 seconden wat je hebben wil. Ik vroeg GPT: ‘Schrijf een column over het genot van alcohol’.

Dan krijg je dit:
Al
cohol is een van die dingen waarvan we allemaal weten dat het niet goed voor ons is, maar waarvan we toch allemaal af en toe genieten. Het is een kleine verwennerij die we onszelf gunnen.
Het is een manier om wat ontspanning te vinden na een lange werkdag, of om iets te vieren.
Het is een manier om verhalen te delen met vrienden en familie, of om gewoon eens lekker te relaxen.

Als je de mogelijkheden van alcohol verkent, kun je je eigen unieke manier vinden om ervan te genieten.
Er zijn zo veel verschillende soorten drankjes, van zacht zoals wijn, tot sterk zoals whisky.
Er zijn zoveel smaken en combinaties om uit te kiezen. Sommige mensen kiezen ervoor om de combinatie van verschillende drankjes te proberen, terwijl anderen voor een iets eenvoudigere aanpak gaan.

Ongeacht je manier van genieten, alcohol kan een geweldige manier zijn om je avond wat extra kleur te geven.
Het is een manier om je te helpen ontspannen, om je dingen vanuit een ander perspectief te laten zien, of om gewoon een leuke tijd te hebben met vrienden.
Het is een manier om je te helpen om na een lange week even helemaal te ontspannen.

Het genot van alcohol mag niet overschat worden. Het is belangrijk om je te realiseren dat als je te veel drinkt, je je gezondheid kunt schaden. Maar als je het verstandig aanpakt, kan een beetje alcohol je leven een stuk leuker en interessanter maken.

Dus neem eens een glas, zet je schrap, en geniet van de magie en het genot van alcohol.

Kraak noch smaak. Beetje voor, maar ook een beetje tegen. Middle of the road, evergreen, behang dat niet opvalt, lokaal politicus, muzak, ja maar als dan, laten we het nog even aanzien, maar aan de andere kant… Maar wel foutloos, geen taal- of typefouten, alles is waar, niks is gelogen.

Morgen die computer maar eens vragen een stukje tegen alcohol te schrijven, Zou me niet verbazen als dat zo ongeveer dezelfde oplevert, maar dan met net een beetje meer neigen naar ‘pas op’.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *