De koffer/bak van ‘onze Tante Leen’ gaat open in Lemelerveld

Op 25 januari jl. werd de grootste kledingkast van Overijssel geopend. Inmiddels 20 weken verder, is de familie flink uitgedijd met nieuwe leden, zijn de eerste cursisten groepen trots op hun werkstukken, is de collectie van winter- naar zomerkleding gewisseld èn is de kledingkast overvol.

Interessant? Deel het artikel

Tante Leen 230612 kofferbak

Daarom organiseert op vrijdag 16 juni van 13.30 – 19:30 uur ‘onze Tante Leen’ een super gezellige middag waar van alles is te zien en te beleven! Speciaal voor diegenen die tot nu toe nog niet bij ‘onze Tante Leen’ zijn geweest, maar natuurlijk ook voor al haar leden, gooit ‘onze Tante Leen’ haar koffer/bak (buiten) open!

Een middag waarin je je onderdompelt in een wereld vol gezelligheid, humor, duurzaamheid, creativiteit, mode en stijl en nieuwe ontdekkingen, allemaal op één magische locatie. Een plek waar de tijd even stilstaat. Dit is jouw kans om een middag het fenomeen ‘onze Tante Leen’ kledingbieb & atelier te beleven. Alles wat je nodig hebt, is een paar uur van je tijd en een toegangsticket.

Wat ligt er in de kofferbak

In de koffer/bak van ‘onze Tante Leen’ ligt een overvloed aan kleding te wachten om met iemand anders mee naar huis te mogen. Kleding die nog prima is, maar deze middag eerst met iemand anders mee mag, omdat de ruimte bij ‘onze Tante Leen’ beperkt is en ‘onze Tante Leen’ het gebruik van kleding wil stimuleren. Deze speciaal gesorteerde kleding mag gratis mee, mits je belooft het terug te brengen als je erop bent uitgekeken, want onze Tante Leen wil voorkomen dat textiel/kleding in de afvalbak terecht komt (max. 3 items per persoon). Een best lange leentermijn dus!

Hoe werkt het deze middag?

Je koopt vooraf via de website een entreebewijs voor €3,50 per persoon. Op 16 juni bij de ingang kan dat ook, dan kost het €5,-. (contant of via een QR betaalverzoek). Bewaar je betaalbewijs goed!

Je mag daarmee per persoon maximaal 3 gratis items uitzoeken uit de kofferbak collectie. Natuurlijk breng je, als je er toch bent, ook even een bezoekje aan ‘onze Tante Leen’, de kledingbieb en het atelier. Bezig met een brei- of haakwerkje, neem het gerust mee, gezellig bij een (gratis) kopje koffie of thee! Maar je kan je ook laten inspireren door alles wat in het atelier te doen is. En natuurlijk is het leuk om even tussen de rekken met kleding te snuffelen of om iets te passen uit de kledingbieb collectie. Inbreng en ruilen is op deze middag niet mogelijk. Daarvoor nodigt ‘onze Tante Leen’ je uit tijdens de andere momenten. Lid worden (kwartaal- of jaarabonnement) kan wel gelijk. Je entreeprijs is dan de korting op je abonnement. Met je kledingbieb abonnement kan je meteen lenen uit de kledingbieb collectie!

Ben je al lid van de familie van onze Tante Leen, neem dan je lenerspas mee! Meer is voor jou niet nodig 😊 Je mag dan ook 3 gratis items uitkiezen uit de koffer/bak collectie.

Mis deze unieke kans niet en kom naar deze gezellige middag. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar het wordt mooi weer, dus kom, als het kan, gezellig met een vriendin, zus, dochter, moeder, buurvrouw of kennis op de fiets naar het blauwe pand aan de Handelsweg 20 in Lemelerveld.

Tante Leen

Onze Tante Leen is een kledingbieb met atelier aan de Handelsweg 20 in Lemelerveld. Behalve voor het lenen van dameskleding in alle maten, kan je bij onze Tante Leen ook terecht voor bijvoorbeeld tips en hulp bij reparaties of om te leren hoe je textiel kunt hergebruiken. Ook organiseert ze inloopbijeenkomsten en cursussen. Kom gerust eens langs! Heb je kleding, textiel of aanverwante accessoires (riemen, sjaals, tasjes, sieraden, wol, naaispullen) over? Neem het dan mee voor onze Tante Leen, ze is er heel blij mee! Voor €20,- kan je al lid worden.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *