De Groene Bank: 11 November moet je naar ‘Raalte op Groen’ in het Hoftheater komen! | Podcast

De groene festiviteiten in verband met 'Raalte 900 Jaar' hebben ook een podcast opgeleverd: De Groene Bank. Kijk hier de eerste aflevering. Die gaat natuurlijk over het groene festival Raalte op Groen in het Hoftheater. Met André Kuipers.

Interessant? Deel het artikel

groene bank

De Groene Bank is een podcast waar iedere maand iemand bevraagd wordt op zijn groene manier van leven. Hieronder zie je de eerste aflevering. Emilio Metting, de Sallandse vlinderfotograaf, bijt het spits af, met een verhaal over zijn vlinderliefde, maar ook over Festival Raalte op Groen, waar hij mede-organisator van is.

Niels van der Hoorn beet overigens ook het spits af. Hij gaat om en om met Karen Holtmaat deze podcast presenteren.
Met dank aan Azerty voor het beschikbaar stellen van de ruimte. Dank ook aan Jasper Hutten van 321Live! die voor de techniek zorgt.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *