Dauwpop Hellendoorn op 2 en 3 juni 2023, eerste namen bekend

Dauwpop in 2023 wederom meerdaags festival. Beperkt aantal Early Bird tickets per direct verkrijgbaar!

Interessant? Deel het artikel

harrie

In 2022 was de eerste meerdaagse editie van het jaarlijkse Dauwpop en dat beviel zo goed dat ook nu, en de komende jaren, muziekliefhebbers twee dagen kunnen genieten van goede artiesten en geweldige sfeer in de bossen van in Hellendoorn. Het festival, dat volgend jaar haar 27e editie beleeft vindt dit jaar plaats op vrijdag twee en zaterdag drie juni.

Al geboekt

The Prodigy en Franz Ferdinand springen gelijk in het oog omdat deze twee acts hun sporen op de internationale podia en festivalcircuits ruimschoots verdiend hebben. Grootmachten die alles in hun carrière al hebben meegemaakt en gezien, behalve Dauwpop dan misschien. Verder maakt de organisatie bekend dat ook Goldband, Danny Vera, Son Mieux, The Opposites, Dewolff, Personal Trainer, Elephant, Prins S. en de Geit, The Haunted Youth, Sophie Straat en Tramhaus dit jaar op Dauwpop zullen staan.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is intussen gestart, vroege beslissers genieten nu nog van een aantrekkelijke early bird aanbieding. Deze early bird tickets zijn echter gevlogen zodra de eerste namen bekend worden gemaakt, wat zeer binnenkort zal zijn. Er zijn dagkaarten beschikbaar voor beide data maar liefhebbers die op zowel twee als drie juni willen gaan zijn goedkoper uit met een passe- partout en er zijn weer kids-tickets. Dit jaar is er wederom de mogelijkheid om te overnachten op Dauwpop camping WAUD op een steenworp afstand van het festivalterrein. De camping opent haar deuren op vrijdag 2 juni om 12:00 voor de vroege vogels.

Dauwpop verwacht zeer binnenkort de eerste namen voor 2023 bekend te maken. Hou hiervoor de Dauwpop social media kanalen in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.

 

Boek hier Early Bird tickets

Kijk hier video

Website Dauwpop

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *