Boomklever expositie

Van 14 februari 2023 tot en met 7 mei 2023 op de vide van het Infocentrum IJssel Den Nul.

Interessant? Deel het artikel

boomklever2

Wie kent hem nou niet, de kleurrijke en karakteristieke Boomklever met zijn donkere oogstreep. Boomklevers zijn talrijk in onze omgeving dankzij de bomenrijkdom om ons heen. Het is een goede ambassadeur voor de betekenis van groen in en om de stad en zo versterkt hij biodiversiteit.

In het Infocentrum IJssel Den Nul is er een expositie, de Boomklever en andere vogels rond de IJssel staan hierin centraal. Het project is tot stand gekomen door het project van IVN-Apeldoorn. De Boomklever was gekozen tot vogelsoort van Apeldoorn 2022. Tot de zomer van 2022 stond dit behendige vogeltje symbool voor groen Apeldoorn. Er hebben verschillende activiteiten rondom het ontdekken van, kijken naar en helpen van de boomklever plaatsgevonden. Er zijn diverse foto’s op de expositie te zien van de werkgroep Natuurfotografie IVN-Apeldoorn en natuurlijk de winnaars van de fotowedstrijd. Tevens zijn er veel wetenswaardigheden te vinden in de presentatie en panelen over de boomklever op de expositie in het Informatiecentrum.
Het Infocentrum IJssel den Nul is dagelijks gratis te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur.
http://www.infocentrumijssel.nl
Rijksstraatweg 109, 8121 SR Olst.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *