Aynsley Lister vervangt Popa Chubby op Ribs & Blues Raalte

Popa Chubby heeft zijn Europese tour moeten afzeggen om gezondheidsreden. De boekers van Ribs & Blues hebben op het laatste moment toch een uitstekende vervanger gevonden in de Britse bluesgitarist Aynsley Lister en band!

Interessant? Deel het artikel

ribs & blues ansley lister
Ansley Lister

Lister zal hierdoor de zondagavond 19 mei afsluiten op Mainstage van het festival in Raalte.

“Met 24 internationale acts kan er altijd wat gebeuren, het is jammer dat Popa wegens ziekte moet afzeggen maar onze line up is met Aynsley Lister weer compleet en hij is zeker niet de minste vervanger, we zijn er heel blij mee,” aldus voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues.

Aynsley Lister (UK)

Aynsley Lister staat al meer dan twintig jaar aan de top van de bluesscene en geldt als een van de meest opwindende hedendaagse bluesgitaristen. Hij staat niet alleen bekend om zijn uitzonderlijke gitaarspel, hij is ook een begenadigd songwriter. Zijn muziek doorkruist genres en combineert moeiteloos blues, soul, americana, rock en soms zelfs popelementen.

Tijdens de huidige tour presenteert Aynsley zijn laatste studioalbum “Along For The Ride”. Dit album bevat 13 nummers – met verhalen uit het alledaagse leven, relaties, verlies, gevoelens vertaald naar pakkende melodieën, rockende riffs, virtuoze gitaarsolo’s in een energieke mix van moderne en traditionele blues.

Pers over Aynsley Lister

  • Voor fans van: Gary Clarke Jnr., Eric Clapton, The Black Keys, John Mayer, Tedeschi Trucks- “Fantastisch” – The Times
  • “Meesterlijke en afgemeten songwriting” – R2 Magazine

 

Ribs & Blues- Raalte

24 internationale acts-BBQ land-Kidsadventureland en veel meer…

18-19-20 mei

 

Tickets en alle informatie klik hier

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.