Afterparty IkToon in HOFtheater Raalte

Op woensdag 5 juli vindt de afterparty van IkToon plaats, alle deelnemers en betrokkenen van IkToon Salland zijn hierbij van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in het HOFtheater en is bedoeld om het succes te vieren, terug te kijken en vooruit te kijken naar 2024.

Interessant? Deel het artikel

HOFtheater 230617 ik toon

Van 1 t/m 8 juni vond Ik Toon plaats in onze gemeente, met als thema Ik Toon mijn hart voor Salland. In Heino, Heeten, Raalte, Mariënheem en Luttenberg hebben gedurende deze periode vele kunstzinnige en culturele activiteiten plaatsgevonden. Met het hele hart hebben kunstenaars en verenigingen van zich laten horen. Het resultaat was een spetterend meerdaagse kunst- en cultuurmanifestatie.

Dit moet worden gevierd. Daarom worden alle deelnemers en betrokkenen van harte uitgenodigd om op woensdag 5 juli naar het HOFtheater te komen. Naast netwerken onder genot van een hapje en drankje, wordt er terug gekeken op de Iktoon 2023 en een opmaat gemaakt naar de Iktoon 2024. NB. Neem je smartphone of tablet mee. De evaluatie is gedeeltelijk interactief.

De afterparty is van 19.30 tot 21.00 uur in het HOFtheater in Raalte.

Wil je erbij zijn, meld je dan aan door voor vrijdag 30 juni een e-mail te sturen naar cultuur@raalte.nl o.v.v. Iktoon Afterparty en het aantal personen.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.