Wie zou jij nomineren als groene vrijwilliger?

Interessant? Deel het artikel

groene vrijwilliger van het jaar

Elk jaar wordt begin december de Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) uitgereikt. Dit jaar wordt in elke gemeente ook een groene vrijwilliger in het zonnetje gezet. Omdat jij als geen ander weet wie zich in jouw organisatie / afdeling / werkgroep met hart en ziel inzet voor de natuur, schakelen we graag je hulp in. Ken jij een groene vrijwilliger, groep of bewonersinitiatief die het dit jaar verdient om in het zonnetje gezet te worden? Meld deze dan aan met onderstaand formulier.

Deadline maandag 20 september

De genomineerde kan iedereen in jouw groep zijn, voor zover hij groen vrijwilligerswerk doet van bijzondere inhoud, vorm of werk. Leeftijd, man/vrouw, soort werkzaamheden, kort of lang vrijwilliger; dat maakt allemaal niet uit. We zijn juist op zoek naar een breed pallet aan groene vrijwilligers: van bijen-zoekers tot groene-zorg vrijwilligers, van gidsen tot snoeiers en knotters, van groene-verhalenschrijvers tot natuurfotografen, van rondvaarders tot mtb-pad schoonmakers.

Ook verenigingen, groepen of groepjes vrijwilligers kunnen genomineerd worden. Voor het insturen van je keuze kun je gebruik maken van bijgaand invulformulier.

Nomineren van een groene vrijwilliger? Zo doe je dat.

Wil je iemand nomineren? Download dan onderstaand formulier, print het en vul het in. Je kan het daarna scannen of fotograferen en verzenden naar a.vd.werf@overijssel.nl

Sommige vrijwilligers zetten zich in voor meerdere gemeenten; geef dat dan aan op het formulier. Zolang ze zich maar vrijwillig inzetten voor de Overijsselse natuur.

Afgevaardigden van groene organisaties in Overijssel bepalen met provincie en gemeenten de uiteindelijke winnaars. De selectie maakt de provincie vanaf 1 oktober. Stuur daarom uiterlijk maandag 20 september jouw inzending aan onderstaand emailadres. Het komen tot een keuze vergt natuurlijk even tijd, volgend jaar is er weer een kans.

Invulformulier aanmelding groene vrijwilliger

Klik hier voor een aanmeldformulier

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.