Wethouder Wagenmans van Raalte. Ik word hier treurig van

Kunstenaar Jos van Westing werkte en woonde gedurende 11 jaar aan het kanaal in Raalte in de MOKwerf.

Interessant? Deel het artikel

Mokwerf puinhoop

Met heel veel plezier heb ik elf jaar lang gewoond en gewerkt op het MOKwerfje in Raalte en daar leuke tentoonstellingen verzorgd.

Omdat het pand gerestaureerd moest worden heb ik het met pijn in het hart een paar maanden geleden moeten verlaten. Maar wel met de wetenschap dat het werfje er weer prachtig bij zou komen te staan.

Wanneer ik er nu langs kom word ik erg triest, omdat er alleen wat bouwhekken zijn neergrzet en het verder alleen maar verkommert.

Ik begrijp best dat er complicaties zijn door stikstof en problemen in de bouw met personeel en materialen, maar ik had beter nog even blijven zitten!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

1 gedachte over “Wethouder Wagenmans van Raalte. Ik word hier treurig van”

  1. Avatar

    Wethouder Wagenmans belooft vaker dingen die hij niet nakomt en doet alsof zijn neus bloedt wanneer je naar dringende zaken vraagt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *