Verwen-je-moeder-dag op speelboerderij De Flierefluiter

Speelboerderij De Flierefluiter Raalte zet mama’s flink in het zonnetje tijdens Verwen-je-moeder-dag op zondag 14 mei.

Interessant? Deel het artikel

Flierefluiter 230510 moeder dag

Terwijl de kinderen tijdens Moederdag ouderwets spelen, genieten moeders in de speeltuin van massages, haarstyling, nagels lakken en een moeder-kind fotomomentje. Kinderen kunnen kaarsen voor mama versieren of haar trakteren op een zoete verwennerij. Kaarten reserveren kan nu via onderstaande website-link.

Verwen-je-moeder-dag

Een moeder wil niets liever dan dat de kinderen het leuk en gezellig hebben. Blije, tevreden kinderen? Dan is mama ook gelukkig. Speelboerderij De Flierefluiter biedt de perfecte combinatie op Moederdag: terwijl de kinderen lekker spelen, geniet moeder van een zorgeloze dag. En daarvoor organiseert De Flierefluiter allerlei extra activiteiten.

Massage en fotomomentje

Zo kunnen moeders genieten van een heerlijke ontspannende massage. In een speciale kraam kunnen kinderen prachtige kaarsen voor mama maken, door ze zelf te versieren. Op een podium is een sfeervol boerentafereel gecreëerd. Daar kunnen moeder en kind gezellig samen poseren, om deze speciale dag als blijvende herinnering vast te leggen.

Moederdag-arrangement

Zo’n fotomomentje vraagt er natuurlijk wel om dat de mama’s er op hun best uitzien. Daarom is er op de speelboerderij tijdens Moederdag een kapper aanwezig, die het haar van moeder prachtig kan stylen. Ook kunnen moeders hun nagels laten lakken door hun kinderen voor wat extra glamour. Verder biedt De Flierefluiter een speciaal Moederdag-arrangement aan. Daarmee genieten mama’s tijdens het bezoek aan de speelboerderij van een smikkelbordje, een zoete verwennerij voor bij de koffie.

De leukste speeltuin van Overijssel

Speeltuin De Flierefluiter is al vier jaar achtereen door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Overijssel. Met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij biedt het park vermaak voor jong en oud. 

Kaarten reserveren

Een kaartje voor de speelboerderij is inclusief toegang tot de kinderboerderij, de buitenspeeltuin, het indoorspeelparadijs, gratis parkeren en onbeperkt ranja voor kinderen. Ook de massage, haarstyling, het nagels lakken en het moeder-kind fotomomentje op Moederdag zijn inbegrepen bij het kaartje. Het smikkelbordje boek je eenvoudig naast je ticket. Kaarten reserveren kan via onderstaande link.

 

Website en reserveren

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *