Too Good To Go werkt ook in Salland fantastisch tegen weggooien van eten

Interessant? Deel het artikel

too good to go

Too Good To Go heeft vorig jaar maar liefst 3,6 miljoen maaltijden gered in Nederland. Wereldwijd mag je de komma zelfs eentje verschuiven. Dat blijkt uit het ‘Impact Report’ van de app.

Aan Too Good To doen ondernemers mee die eten aanbieden dat ze anders weg zouden gooien. Denk daarbij aan restaurants, maar ook supermarkten, bakkers en groenteboeren. Ook in Salland doen veel bedrijven mee. Je kunt dan tegen een prikkie dat eten kopen dat anders in Go is de vuilnisemmer gaat. Op de app kun je instellen hoe je bediend wil worden: met push-berichten bijvoorbeeld. En ook hoever je er voor wil rijden. Ook als je in Heeten of Luttenberg woont, kun je geschikt meedoen: daar doen de Plus en de Coop ook mee.

Voedselverspilling zorgt voor 8% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Dus als we met z’n allen dat nou eens een halt toeroepen… Dan hebben de meest impactvolle maatregel in een individueel huishouden al te pakken!

Voor meer informatie: www.toogoodtogo.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.