Theatervoorstelling voor kinderen en familie bij De Horte in de natuur

Interessant? Deel het artikel

zwols theater vreemde vogels
'@zwols theater

Johannes is een parkiet die zijn vertrouwde kooitje moet inruilen voor een grote volière, waarin steeds meer vreemde vogels opduiken. Hij ziet een bonte stoet van kleurrijke vogel voorbijtrekken tegen het decor van bomen. Een orkest van vogels zorgt voor de muzikale ondersteuning. Zo ontstaat een even adembenemende als ontroerende en grappige voorstelling, gebaseerd op het boek ‘Johannes de Parkiet’ van Mark Haayema.

Een unieke theaterervaring midden in de natuur. Een kleurenspektakel in de ondergaande zon. Een familievoorstelling voor jong en oud. ‘Vreemde Vogels’ is het allemaal.

“Wennen is iets wat je gewoon moet doen.
Je kunt heel hard roepen dat je niet wilt wennen,
maar het gebeurt toch. En voor je het weet,
weet je niet beter en ben je gewend.”

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Deze familievoorstelling is vanaf 4 augustus te zien op vier locaties in het buitengebied van Enschede, Zwolle, Harderwijk en Steenwijk, met medewerking van Landschap Overijssel.

Het boek ‘Johannes de Parkiet’ won in 2019 een Vlag en Wimpel van de Griffeljury.

Kaartjes bestellen doe je hier.

‘Vreemde Vogels’ is tot stand gekomen in opdracht van Prins Bernhard Cultuurfonds en wordt gefaciliteerd door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Zwolse theaters, Rabo Theater De Meenthe en Theater Harderwijk.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.