STEMMEN, STEMMEN, STEMMEN! De Treurbeuk in Heino is toch de mooiste boom van Nederland?

De twee eeuwen oude en bijzondere Treurbeuk in de Hof van Rakhorst in Heino stond een hele tijd op de eerste plaats voor de verkiezing van Mooiste Boom van Nederland, maar is nu ingehaald door de Lulboom in Megen (Oss) met een voorsprong van zo'n 300 stemmen. Daar moet iets aan gebeuren! Stem uiterlijk 30 juni.

Interessant? Deel het artikel

De indrukwekkende  treurbeuk in de Hof van Rakhorst
© Flip Jonkman
De indrukwekkende  treurbeuk in de Hof van Rakhorst © Flip Jonkman

De Treurbeuk in de Hof van Rakhorst te Heino is genomineerd voor de Nationale Bomen Top 50. Deze markante boom maakt daardoor kans op levenslange gratis boomzorg door Nationale Bomenbank en Terra Nostra. Door van 1 juni tot 30 juni 2022 stemmen te verzamelen voor deze boom plant je hem in De Nationale Bomen Top 50. De uiteindelijke Top 5 wordt vastgesteld door de vakjury én het aantal opgehaalde stemmen.

Stand

Na geruime tijd op de eerste plaats te hebben gestaan staat onze Treurbeuk nu op de tweede plaats met 3.135 stemmen, 300 stemmen achterstand op de Lulboom in Megen, gemeente Oss. Er moet dus nog driftig gestemd worden!

Stemmen: zo doe je dat!

Jij wilt levenslange boomzorg voor jouw boom! Om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen kun je, naast het inzetten van vrienden en familie, je social media gebruiken om nóg meer mensen te bereiken. Delen, delen, delen!

Nomineer de Treurbeuk in Heino voor de Nationale Bomen Top 50. 💪  🌳

Door van 1 juni t/m 30 juni 2022 zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, maakt deze topper kans op gratis levenslange boomzorg door Nationale Bomenbank en Terra Nostra. 👏

Help mee en stem op de Treurbeuk Heino!  KLIK HIER. De Treurbeuk komt 2 keer in de lijst van genomineerde bomen voor, de andere link is deze.

Stemmen: hoe werkt het?

– Stemmen op jouw boom kan alleen via deze link.
– Stemmen doe je door op het hartje te klikken.
– Er kan van 1 juni tot 30 juni gestemd worden.
– Eén persoon kan slechts één keer op jouw genomineerde boom stemmen.

© Flip Jonkman

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.