Speelparadijs De Flierefluiter Raalte ondergaat een metamorfose

Sleeën, schminken en smullen bij de Winter Flierefluiter in Raalte: geduchte concurrent van de Winter Efteling!

Interessant? Deel het artikel

flierefluiter 231115 winter paradijs

De Flierefluiter in Raalte ondergaat van 1 november 2023 tot en met 31 januari 2024 een ware metamorfose: de speelboerderij tovert zich dan om tot de Winter Flierefluiter. Een winterse wereld vol magie met kunstsneeuw, een verwarmend, knisperend vuurtje, dennenbomen en gezellige lampjes. Zo belooft De Flierefluiter de grootste concurrent voor de Winter Efteling te worden. Het speelplezier wordt tijdens dit gloednieuwe evenement nog eens vergroot met allerlei extra magische activiteiten. Kaarten voor de Winter Flierefluiter zijn te reserveren via onderstaande linkl.

Reserveer hier

Smullen tijdens de Winter Flierefluiter

Speelboerderij De Flierefluiter slaat de jaarlijkse winterstop over en nodigt jong en oud van harte uit in een betoverende winterwereld. Speciaal voor de Winter Flierefluiter tovert Oma Toos heerlijke traktaties op tafel, zoals een warme wafel met kersen, krentenwegge met roomboter en natuurlijk warme chocomelk met slagroom.

Sleeën, schminken en marshmallows roosteren

Op zaterdag, zondag en in de kerstvakantie zijn er ook nog extra activiteiten te beleven. Mascotte Guusje helpt een handje mee op de boerderij en verwelkomt de kinderen. Dat betekent dat de camera mee moet voor de Meet & Greet. De trekkerweide wordt omgetoverd tot sneeuwweide, zodat kleine avonturiers de heuvel af kunnen sleeën.

Op 27, 29 en 30 december kunnen de kleintjes tussen 14.00 en 16.00 uur op knutselavontuur. De creatieve workshops van Debby van Crealoods bieden een perfect rustmomentje. Hier komt de fantasie van de kinderen helemaal tot leven.

Natuurlijk wordt er ook geschminkt: wie laat zich omtoveren tot sneeuwprinses, ondeugende sneeuwpop of schattige pinguïn? Is het een koude dag? Dan is het heerlijk opwarmen bij een knisperend vuurtje. Daarbij kunnen heerlijke marshmallows geroosterd worden.

Ontdek meer in 2024

Naast alle leuke evenementen, welke ook in 2024 terug gaan komen, worden bezoekers ook verrast met enkele opwindende vernieuwingen. De pony rijbak wordt omgetoverd tot een prachtige ponyranch, waar men kan genieten van een gratis ritje op jouw lievelings pony. Daarnaast introduceren ze een boerenmidgetgolfbaan, een gezinsvriendelijke activiteit die zowel kinderen als volwassenen zal bekoren. Kom langs en ervaar de magie van De Flierefluiter in het komende jaar.

3000 m² overdekt speelplezier

Weer of geen weer, de Winter Flierefluiter vormt het perfecte gezinsuitje in de winter. Met wel 3000 m² overdekte speelruimte biedt de boerderij gegarandeerd speelplezier. Klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, glijden, het kan allemaal in de drie verdiepingen tellende speelschuur. In de overdekte biggetjespoel is het heerlijk spelen met zand en modder. En op de kinderboerderij mag lekker geknuffeld worden met de cavia’s en konijnen in de overdekte knuffelschuur.

Het leukste uitje van Overijssel

Speelboerderij De Flierefluiter in Raalte won al vier jaar op rij de ANWB-verkiezing “Leukste uitje van Overijssel”. Ook voor 2024 is de speeltuin genomineerd. De Flierefluiter biedt met de binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij het hele jaar door speelplezier aan jong en oud. Door de vele overdekte speelmogelijkheden gooit het Nederlandse weer nooit roet in het eten.

Openingstijden

De Winter Flierefluiter is van 9.30 – 17.30 uur open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Ook in de kerstvakantie zijn kinderen met hun ouders en opa’s en oma’s welkom in Raalte. Op 24, 25, 26 en 31 december en Nieuwjaarsdag 1 januari is De Flierefluiter gesloten. Kaarten voor de Winter Flierefluiter zijn te reserveren via deze link.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.