Speciaal familieprogramma tijdens Klaterklanken De Haere

Interessant? Deel het artikel

klaterklanken eigen foto

De 4e editie van Klaterklanken, het openluchtfestival voor klassieke muziek, heeft voor families met kinderen een groot aanbod ontwikkeld. Naast de familieconcertwandelingen zijn tijdens Klaterklanken optredens van Holland Opera, Wonderland Collectief, Ton Meijer en But What About.

Klaterklanken vindt plaats op Landgoed de Haere bij Deventer op zondag 18 juli.
Hier koop je kaartjes.
Andere locaties zijn zaterdag 10 en zondag 11 juli op Buitenplaats Elswout in Overveen en en Kasteel Rosendael in Rozendaal (zondag 25 juli).

Familieprogramma

Op Buitenplaats Elswout speelt Holland Opera, met actrice Daantje Idelenburg en slagwerker Chris Saris de voorstelling De Vos, de Raaf en het Meisje. Deze muzikale vertelling is geïnspireerd door de fabel De Vos en de Raaf van Jean de la Fontaine. Op Landgoed de Haere en Kasteel Rosendael is de veel bejubelde interactieve familieproductie Be Mozart te zien van het ensemble van acteur Ton Meijer. Hij vertelt en speelt met veel humor het leven van de grote Wolfgang Amadeus, vier musici vertolken de muziek van Mozart. Hoe was het om in de tijd van Mozart te leven, wat hadden mensen toen niet wat we nu wel hebben?

Het Wonderland Collectief van danseres en choreografe Makiko Ito richt met de productie BB (te zien op Elswout) op baby’s en ouders. Makiko Ito en haar musici en dansers maken een improvisatie voorstelling waarin contact met de baby’s een belangrijk onderdeel is.

But What About verzorgt het traditionele slotconcert van Klaterklanken. Hun Just Press Play is een interactieve voorstelling (voor iedereen van 4 tot en met 88) in de vorm van een echte speeltuin. Bezoekers sturen de musici aan als componist of dirigent.

Concertwandelingen

Kern van Klaterklanken zijn de concertwandelingen waarbij Calefax, Lidy Blijdorp, James Oesi, The Zoo (met Merel Vercammen) en Thomas Dulfer miniconcerten geven op 5 verborgen plekken op de landgoederen. Het publiek weet van tevoren niet waar de concerten zijn en wat er gespeeld gaat worden. Een gids leidt het publiek van 35 personen langs de 5 locaties. In totaal zijn er 9 concertwandelingen en 3 speciale familiewandelingen. De concertwandelingen zijn op Elswout uitverkocht, maar op Landgoed de Haere en Kasteel Rosendael zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor de familieproducties zijn op alle locaties nog kaarten beschikbaar.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.