SNS Bank: Webinar: Wat betekenen de Pinsjesdagmaatregelen voor u?

De 3e dinsdag van september is het Prinsjesdag. Dan maakt de regering haar plannen voor 2024 bekend. De financiële vragenlijn van SNS Bank organiseert een webinar met daarin praktische informatie. Deelname is gratis..

Interessant? Deel het artikel

SNS 230907 ondernemers horeca

Dat is ook voor u als ondernemer belangrijk. Want u hoort bijvoorbeeld nieuwe maatregelen op het terrein van duurzaamheid, de mogelijkheden voor financiering en natuurlijk belastingmaatregelen. De financiële vragenlijn van SNS Bank organiseert een webinar met daarin praktische informatie. Deelname is gratis.

Dit komt onder andere aan bod

• Welke duurzaamheidsmaatregelen hebben impact op ondernemers?

• Hoe zorgt de overheid ervoor dat u makkelijker toegang krijgt tot financieringen?

• Welke belastingmaatregelen raken u als ondernemer?

Spreker

Jan Wietsma is partner bij MKB-kredietcoach en helpt ondernemers met vraagstukken over ondernemerschap, financieringen, herstructurering en duurzaamheid.

Wanneer

Dinsdag 26 september. Tijd 17.00 – 17.45 uur

Waar

Locatie Online via Teams

Meld u nu aan

Interesse? Meld u voor 26 september gratis aan. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding en een linkje naar het webinar van onze partner MKB-kredietcoach.

Aanmelden webinar

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden