Schildersclub Luttenberg: Wat neem ik me voor in 2022?

Wanneer je wil kunstschilderen kun je iedere maandag terecht bij dorpshuis Elckerlyc in Luttenberg.

Interessant? Deel het artikel

jenneke schilderclub 220830 01

Om eens de tijd en de rust te nemen, om eens te breken met het gevlieg en geren van alledag, om eens de creativiteit in mezelf te vinden en eruit te laten….. Herken je jezelf in deze mijmering? Wordt dan lid van de Schildersclub Luttenberg!

Een gezellige groep van amateurkunstenaars, onder leiding van leermeester en tipgever Rudi Lorkeers. Ervaring of talent is niet nodig, enthousiasme wel. Je zult versteld staan, wat je eigenhandig voor moois kunt maken, in een korte tijd! Even helemaal tot rust komen , je hoofd leeg maken en nog iets moois eraan overhouden, wat wil je nog meer? Kom vrijblijvend een paar proeflessen meemaken, materiaal daarvoor is aanwezig. Over de contributie worden we het dan wel eens. De koffie staat klaar, komen maar!

Waar

Elke maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Atelier in dorpshuis Elckerlyc in Luttenberg.

 

Meer info 06-221 789 97

Facebook link

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *