samenvooronzeleefomgeving.nl om natuur belangrijk te maken in omgevingswet

Interessant? Deel het artikel

samenvooronzeleefomgeving.nl
samenvooronzeleefomgeving.nl

Natuurorganisaties lanceren samenvooronzeleefomgeving.nl om er voor te zorgen dat natuurbeschermers de weg weten de natuur belangrijk te maken als de nieuwe omgevingswet van start gaat.

Met samenvooronzeleefomgeving.nl kun je omgevingsvisies en -plannen zo groen en duurzaam mogelijk maken. Zo het er nu uitziet komt die nieuwe wet er medio volgend jaar, maar dat is al geregeld uitgesteld. Maar ondermeer Vogelbescherming Nederland, Natuur & Milieu, en IVN wilden daar niet op wachten. De website geeft praktische tips waarmee je kunt komen voor natuur en milieu in de eigen buurt, wijk of gemeente.

De Omgevingswet

De Omgevingswet is een grootschalige bundeling van wetten die regelen hoe het er in de openbare ruimte uitziet. De overheid zegt dat het er met die nieuwe wet makkelijker op wordt vergunningen in te dienen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.