“Samen schrijven” van VSO De Linde Deventer: Verhalen over Valentijnsdag

Met het project “Samen schrijven” tussen Damastinsalland mediaplatform en VSO de Linde te Deventer, biedt het project ook de burgers van Salland en Nederland in het algemeen de mogelijkheid om schriftelijk meer te weten te komen over de talenten en capaciteiten van de leerlingen van de VSO De Linde Deventer.

Interessant? Deel het artikel

154-150541-valentine-day-saint-valentine-protector-lovers_700x400

Deze maand is het Valentijnsdag. Interessant om te lezen hoe de leerlingen van de VSO De Linde Deventer School over Valentijnsdag schrijven, en aan wie gaan ze de rode roos geven?

Het team van VSO De Linde en de leerlingen gingen enthousiast aan de slag met het project, de leerlingen schrijven hun verhalen, gedichten en zelfs hun tekeningen en uit de verhalen wordt elke drie weken één verhaal gekozen en gepubliceerd in Damast In Salland van stichting Hier In Salland met vermelding van de naam van de leerling. Aan het einde van het jaar drukt de school een boek met alle verhalen die voor de leerlingen op de website van Damastinsalland zijn gepubliceerd.

Deze maand lazen we voor de twee leerlingen Daan en Musa Twee mooie verhalen in pictoschrijver-stijl, waarin zij hun gevoelens van liefde voor hun ouders uiten en lezen we een heel mooi kort verhaal van Daisy.

Daan
Daan

Het verhaal van Daan

(tekst loopt door onder afbeelding)

Musa
Musa

Het verhaal van Musa

Het verhaal van Daisy

Toen ik klein was kwam een hond en die heten Bella, zij kwam bij mij op schoot zitten, en toen voelden ik de liefde voor haar.
altijd als ik naar mijn moeder ga dan zie ik haar en dan geeft ze mij klussjes, en ze ligt altijd bij mij op schoot, en ze blijft van mij ik zou van haar blijfen Houden en als zij er niet meer is dan breekt mijn hart van de liefde.

 

Daisy
Daisy

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.