Roalter Jongs treden op in De Hartkamp

Interessant? Deel het artikel

Roalter Jongs

Wijkcentrum Centraal Hart nodigt de wijkbewoners en bewoners van de Hartkamp uit voor een optreden van de Roalter Jongs.

Wanneer: 19 augustus

Tijd : 19:00 tot 20:30 uur

Waar: in de belevingstuin van de Hartkamp.

Kaartjes reserveren voor 18 augustus bij h.hoeksma@carinova.nl. Optreden en consumptie is gratis voor iedereen. Er is wel een maximaal aantal bezoekers mogelijk i.v.m. corona maatregelen, reserveren is dus noodzakelijk!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.