Overijssel biedt aan: leerlijn Behoud het Overijsselse kerkgebouw

Vind jij iets van de toekomst van de toekomst van de kerk in jouw dorp? Dan kun je nu een cursus volgen om je er mee te bemoeien.

Interessant? Deel het artikel

kerk
In Overijssel komen steeds meer kerkgebouwen leeg te staan. De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat deze gebouwen behouden blijven voor de toekomst van het kerkdorp en biedt daarom de leerlijn Behoud het Overijsselse kerkgebouw aan. In deze leerlijn ga je aan de slag met toekomstplannen voor jouw kerkgebouw. Daarbij krijg je hulp van experts.

Alle informatie op een rij

Deze leerlijn duurt ongeveer 4 maanden. Na de startbijeenkomst op locatie volgen 2 digitale kennissessies (in de avond) en nog 3 fysieke bijeenkomsten op locatie. Het gaat dus 4 fysieke bijeenkomsten op locatie én 2 online bijeenkomsten in totaal

Startdatum
Kosten: Gratis
Doelgroep

Kerkeigenaar, -bestuur, -beheer. Maar als je dorpsbewoner bent, ben je natuurlijk ook belanghebbende.
Docent: Ina Roeterdink
Combi webinar en op locatie momenten

 tot  , op locatie
 tot online
 tot op locatie
 tot online
 tot op locatie
 tot op locatie

Hier kun je je inschrijven
Of als je nog vragen hebt: Neem contact op

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.