Open Muziekestafette Heino  op 7 en 8 oktober

Vanwege corona werd de tiende Open Muziekestafette Heino al enkele malen uitgesteld. De negende vond plaats in 2019!  Maar gelukkig is het nu eindelijk weer mogelijk  om dit prachtige evenement te laten plaatsvinden. De voorbereiding is in volle gang!

Interessant? Deel het artikel

Nicolaaskerk PKN Heino 220920

Het programma is rond voor de komende tiende Open Muziekestafette Heino. Zeer opvallend, omdat maar liefst 8 vroeger deelnemende groepen ‘het loodje’ hebben gelegd vanwege corona. Triest!

Al deze opengevallen plaatsen zijn nu weer ingenomen! Het blijkt dan ook dat de Open Muziekestafette Heino zeer gewild is.

Programma

Op vrijdag 7 oktober zal op de opening plaatsvinden rond 13.00 u. door troubadour Rob Krot en Eddy van Hijum, de gedeputeerde van de Provincie Overijssel. Ook zorgen Rob en Eddy voor een muzikale opening!
Het programma zal die dag om 21.35 u. worden afgesloten door de Muziekvereniging Salland, Lierderholthuis.

Op  zaterdag 8 oktober is de aanvang  om 9.30 u. en wordt de tiende editie afgesloten vanaf 21.30 u. door het orkest van Ons Genoegen.

Zo nu bekend zijn er twee opmerkelijke vieringen dit jaar. Het koor Heino Vocaal en de Muziekvereniging Salland uit Lierderholthuis bestaan beide 100 jaar.

Expositie

Bij heemkundevereniging Omheining zal een expositie worden ingericht!  Tijdens de muziekestafette is deze toegankelijk tot 18.00 u.

Bottermarkt

Een andere bijzonderheid is dat de Bottergroep Salland onder aanvoering van Henk Ziel uit Raalte – bij goede weersomstandigheden – op het 14 april plein voor activiteiten zorgt. van 14.00 – 18.00 u.
Verder zorgt de PKN kerk daar weer voor een terras!

Goudhaentje 2019 voor Open Muziekestafette

Januari 2020 won de Open Muziekestafette Heino verrassend het Goudhaentje 2019 van de Gemeente Raalte. Wellicht krijgt dit nu tenslotte enige aandacht na enkele jaren afwezigheid vanwege corona.


Inmiddels is de Stichting Open Muziekestafette uitgebreid en bestaat nu uit Huub Schultz (Dalfsen), Flip Jonkman (Heino), René Wibier (Vilsteren), Joan Jonkman (Zwolle)  en Marijn Siero (Stegeren)

Zet u de data van 7 en 8 oktober al vast in uw agenda?

Info

Stichting Open Muziekestafette Heino
Lentheweg 10
8141 EE Heino
T 0572-392494

Website

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *