Op zondag 30 april zijn twee Sallandse Voorjaarstuinen open voor publiek.

Van 11 tot 17 uur kunt u op onderstaande adressen genieten van vele honderden kleurige tulpen en andere voorjaarsbloeiers. Als in De Keukenhof, maar dan in Salland!

Interessant? Deel het artikel

nynke atsma 230425 tuin

De opengestelde tuinen zijn:

De Tuin van Nynke Atsma
Oude Twentseweg 26
Luttenberg

Rondom de boerderij uit 1929 is na dertig jaar tuinieren een echte liefhebberstuin ontstaan. Naast hun werk in de muziek ontwikkelden Nynke en haar man, overleden in 2009, een tweede passie: tuinieren! Onverminderd legt zij haar ziel en zaligheid in de tuin. Bezoek is welkom, zowel in de tuin als in de onlangs gerealiseerde Bed and Breakfast “De Oude Sallandse Trap”.

Klik hier voor meer info

Huys Beukenroode
Kennedylaan 20
Raalte

Rondom het rietgedekte huis uit 1921 ligt de in architectuur aangelegde tuin van circa 1000 m2, geïnspireerd door de Amsterdamse grachtentuinen. Er zijn op kleine schaal vele voorbeelden van stadstuinen gecreëerd in de door hagen omsloten tuinkamers. Zichtlijnen en tuinelementen zijn ingenieus verwerkt in het geheel.

Het voorjaar barst los. Vele soorten tulpen, narcissen en ander bolgewas staan al in bloei dus bezoekers kunnen genieten van een geweldig kleurrijk voorjaarsfeestje. Kijk ook in lente-editie van de Naober (2022), voor de reportage Hollands Glorie.

Klik hier voor meer info

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden