Berichten over: Supermarkt In het Bos

Natuurlijk heerlijk ontbijten tijdens de Heinose Pompdagen

Duurzaam Heino organiseerde in samenwerking met bioboeren uit de omgeving weer een heerlijk ontbijt tijdens de Heinose Pompdagen. Verslag met veel foto’s!

Lees verder »

Willy en Bertus Bouwer uit Wijhe winnen biopakket van HierInSalland

Iedere 2 weken verloot HierInSalland een pakket bioproducten, beurtelings van Boerderijwinkel Overesch en Supermarkt in het Bos, aan volgers van ons nieuwsplatform. Deze keer waren Willy en Bertus Bouwer uit
Wijhe de gelukkigen die er een in ontvangst mochten nemen bij Supermarkt In Het Bos Langevelsloo tussen Heino en Raalte.

Lees verder »

Biologisch schoolontbijt was weer een groot succes

Afgelopen donderdag 10 november hebben alle basisscholen in Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis en Hoonhorst weer lekker gegeten van het lokale en biologische ontbijt.

Lees verder »

Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo vraagt eikels voor scharrelvarkens

Verdien een zakcentje en verwen de krulstaarten met het verzamelen van eikels.

Lees verder »

Herman en José Hunneman winnen biopakket van HierInSalland

Iedere 2 weken verloot HierInSalland een pakket bioproducten, beurtelings van Boerderijwinkel Overesch en Supermarkt in het Bos, aan volgers van het platform. Deze keer waren Herman en José Hunneman de gelukkigen die er een in ontvangst mochten nemen..

Lees verder »

Biologisch voedselpakket voor Sara

Iedere twee weken verloot Hier In Salland een biologisch voedselpakket van boerderijwinkels Overesch en supermarkt In het Bos onder de abonnees. Deze keer was Sara de winnaar.

Lees verder »