Berichten over: NSC

Het nieuwe kabinet gaat tientallen miljarden besparen op onderwijs en cultuur

Het nieuwe kabinet gaat tientallen miljarden besparen op onderwijs en cultuur.

Lees verder »

Salland Deze Week: Brief van Pieter Omtzigt en Eddy van Hijum

Tot op het laatste moment was het spannend of we een kabinet zouden krijgen met een partij die stelselmatig hele groepen van onze samenleving wegzet én met een partij die als tool door een marketingbureau in de markt is gezet. Omtzigt en Van Hijum waren die eendenkooi ingekropen en eenmaal binnen kregen ze het idee dat ze er niet meer uit konden. HierInSalland heeft een brief geschreven waarmee die twee alsnog het rechte pad hadden kunnen kiezen, zonder gezichtsverlies, maar vooral omwille van het landsbelang.

Lees verder »

Eddy van Hijum joa joa

Joa joa: NSC verrast haar kiezers echt!

Joa joa: NSC verrast haar kiezers echt!

Lees verder »

Salland Deze Week: Eddy, kunnen we praten?

Eddy van Hijum staat als secondant van Pieter Omtzigt aan de vooravond van meewerken aan een kabinet met een voor racisme veroordeelde persoon die zijn partij leidt als een dictator. Je zult het maar op je geweten willen hebben…

Lees verder »

Joa Joa: blijkbaar heb je toch linkse mensen als Plasterk en Putters nodig

Joa Joa: blijkbaar heb je toch linkse mensen als Plasterk en Putters nodig…

Lees verder »

Salland Deze Week: We helpen Eddy met een kabinet waar iedere Nederlander zich in kan vinden

Ha Eddy, we zien je de laatste tijd vaker op tv dan in Laag Zuthem. Dus brengen we onze gratis adviezen digitaal over. In het openbaar, want dat past het beste in nieuwe bestuursculturen. Hierbij een blauwdruk voor het beste kabinet ooit. Is precies wat NSC voor ogen heeft. Maar het lukt nog niet zo, dat uitgelegd te krijgen. Kun je zo aan Kim Putters geven.

Lees verder »

pieter omtzigt nsc politiek

Salland Deze Week: De brief die Omtzigt eigenlijk wilde publiceren

Deze week trok de integere Omtzigt, zich terug uit de formatieonderhandelingen. Hij heeft alles gedaan om tot een vertrouwensbasis met de andere partijen te komen, hoewel hij altijd duidelijk gecommuniceerd heeft dat hij sceptisch stond tegenover de door PVV en BBB gewenste coalitie, welke ook door de VVD gedoogd zou kunnen worden.

Lees verder »

joa joa van hijum

Joa Joa ziet kansen voor Sallandse premier weer toenemen

Joa Joa ziet kansen voor Sallandse premier weer toenemen.

Lees verder »

Bijna 20 jaar ‘onderbuikpolitiek’ gaat de PVV nu opbreken

Al bijna 20 jaar probeert Geert Wilders door het inspelen op de onderbuik van ontevreden Nederlanders die hun verstand weigeren te gebruiken Kamerzetels te scoren. Zolang hij zijn onwaarheden vanaf de zijlijn, vanuit de oppositie, kon afvuren lukte dat aardig en wist hij de grootste partij van Nederland te worden. Een kwart van de Nederlanders steunt zijn onfrisse ideeën kennelijk, waardoor hij nu geacht wordt een regeringscoalitie te vormen. Helaas zal hij daarbij nu in zijn eigen mes vallen.

Lees verder »

Denne schrijft nóg een open brief aan Eddy

Denne probeerde Eddy van Hijum te bellen, te mailen en te appen. Maar hij krijgt geen contact. Daarom waagt Denne er een tweede open brief aan. Vooral om de wikipedia-pagina van Eddy te redden.

Lees verder »

denne asterix obelix

Denne gaat genieten van de Witte Iris

Denne is Asterix-fan, misschien nog wel meer Obelix-fan. Hij is daarom zielsgelukkig in deze feestmaand. Er is een nieuw album uit.

Lees verder »

denne

Denne schrijft open brief aan Eddy van Hijum

Denne schrijft een open brief aan Eddy van Hijum, een oproep om niet te buigen voor de druk, maar het beste te doen voor ons land.

Lees verder »