Berichten over: Luttenbergse Top 700

Top 700 dak gaat er weer af in Luttenberg

Deze zomer is het weer zover: de 4e editie van de Luttenbergse Top 700! En wel, van 16 tot en met 20 augustus. Vanaf vorig zomer (zoals op het Luttenbergsfeest en met de succesvolle muziek kwis) tot heden, hebben veel mensen ons regelmatig gevraagd wanneer er weer een nieuwe Top 700 komt. Dit jaar dus! Wij als team Top 700, zitten barstens vol ideeën om deze nieuwe editie nóg veelzijdiger, spraakmakender en verrassender te maken.

Lees verder »

Plaatnportret: ‘Letting The Cables Sleep’ van Bush

Muziekkenner Leo van Krukkert uit Luttenberg heeft weer een prachtige plaat tevoorschijn getoverd: ‘Letting The Cables Sleep’ van Bush. Met video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

plaatncontract tom petty

Plaatnportret: A face in the crowd van Tom Petty

Luttenbergse muziekkenner Leo van Krukkert zet deze week Tom Petty in de kijker met ‘A face in the crowd’, gecombineerd met Luttenbergse gezichten in een prachtige video. Ook vraagt hij aandacht voor de Luttenbergse Top 700 die er weer aankomt.

Lees verder »

Top700 muziekkwis komt er weer aan in Luttenberg!

In het ‘tussenjaar’ 2023 heeft Team Top 700, hoe kan het ook anders, een muziekkwis in elkaar gezet. En niet zomaar een muziekkwis…Het is namelijk dé kwis, die deur iederéne wunn’n mut kunn’n wönn’n!!

Lees verder »

De Lutnbargse Muzikale TOP700 is van start e-gôane

Vanof vriedag 12 t/m dinsdag 16 augustus is het 5 daagn lang, van ’s mons 9 töt ’s oams 23 uur, genietn van metal töt klassiek, van blues töt rock, van country töt Schlager en van Nederlandstalig en Franstalig.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: De Luttenbergse Muzikale Top 700

Muziekliefhebber Leo van Krukkert gaat in op de Luttenbergse Muzikale Top 700, het evenement dat van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 augustus weer zal plaatsvinden. Hij koppelt deze gebeurtenis aan ‘We built this City’ van Starship.

Lees verder »

Luttenbergse Top 700: Stemmers bedankt!

Van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 augustus vindt het Luttenbergse evenement ‘Top 700’ plaats. Met heel veel activiteiten wordt de uitslag bekend gemaakt.

Lees verder »

Leo van Krukkert: De muzikale Lutnbargse Top 700 en Kern met Pit

Van 12 tot 16 augustus vindt in Elckerlyc Luttenberg weer de verkiezing plaats van de Muzikale Luttenbergse Top 700. Als gast- DJ zal Caroline van der Plas van BBB optreden en met de bezoekers discussiëren.

Lees verder »

Diss’n van Roerink: Landhuis in Kootwijk, ontworpen door Jan de Bouvrie

Luttenberger Diss’n Van Roerink is 67 jaar oud en heeft meer dan 40 jaar als tegelzetter in de bouw gewerkt. Omdat hij ook goed kan vertellen levert dat sappige verhalen op.

Lees verder »