Berichten over: Australie

Carole Overmaat: Kunstgras in Australië

DamastInSalland schrijft regelmatig over integratie in Salland. Het is ook wel eens interessant om te weten hoe Nederlanders hun integratie in andere landen ervaren. Carole Overmaat, afkomstig uit Arnhem verhuisde in 2005 naar Australië en vertelt over haar leven daar. Deze column gaat over gemakzucht en de gevaren van plastics.

Lees verder »

Carole Overmaat: Reden voor een feestje

DamastInSalland schrijft regelmatig over integratie in Salland. Het is ook wel eens interessant om te weten hoe Nederlanders hun integratie in andere landen ervaren. Carole Overmaat, afkomstig uit Arnhem, vertelt in deze column over het organiseren van een jubileum voor haar Nederlandstalige krant ‘Dutch Courier’ in Australië.

Lees verder »

Carole Overmaat uit Australie laat weer van zich horen

DamastInSalland schrijft regelmatig over integratie in Salland. Het is ook wel eens interessant om te weten hoe Nederlanders hun integratie in andere landen ervaren. Carole Overmaat, afkomstig uit Arnhem, vertelt in deze videoreportage voor haar nieuwsplatform DutchTV over haar zoektocht naar contacten tussen Nederlanders en de oorspronkelijke bewoners van Australië, de Aboriginals in vroegere tijden. Een prachtige video!

Lees verder »

Carole: Moeder worden in Australië

DamastInSalland schrijft regelmatig over integratie in Salland. Het is ook wel eens interessant om te weten hoe Nederlanders hun integratie in andere landen ervaren. Carole Overmaat, afkomstig uit Arnhem, vertelt in deze video over haar emigratie naar Australië in 2005. Zij werd recent moeder van een dochter, hun eerste kind geboren ‘down under’. Toch wel anders dan in Nederland

Lees verder »