Muzikaal, cultureel carrousel voor buurtbewoners

Interessant? Deel het artikel

'@fotocollage De Noaber
'@fotocollage De Noaber

De drie wijkcentra van Raalte, de Buut, de Noaber en Centraal Hart, bieden een muzikaal, cultureel carrousel aan voor de buurtbewoners. Het komende half jaar geven zij maandelijks, plaatselijke muzikanten en zangers een podium om met hun optredens, elkaar te ontmoeten.

Dit is een persbericht van Carinova

Muziek verbindt, brengt mensen na een moeilijk coronajaar weer bij elkaar. Dit is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente Raalte, provincie Overijssel, vanuit ‘Subsidie vitale en gezonde samenleving’ en ook een bijdrage van de Kracht van Salland. Deze gelden maken het mogelijk om deze optredens gratis aan te bieden, om de sociale en culture contacten te herstellen en te verbeteren, vooral voor diegene die het laatste jaar door corona de contacten zijn verloren. De optredens bieden een mogelijkheid om de draad weer op te pakken, om anderen te ontmoeten en weer deel te nemen aan het buurtcentrum.

De optredens zijn gratis toegankelijk, maar als gevolg van RIVM maatregelen is er een maximaal aantal gasten vastgesteld dat aanwezig kan zijn. Daarom is aanmelding bij het desbetreffende buurtcentrum noodzakelijk, via e-mail (h.hoeksma@carinova.nl) kan men een entreekaartje aanvragen, dit is incl. een consumptie. Bij goed weer in de zomermaanden zijn, deze optredens buiten bij de buurtcentra op de terrassen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.