Mañana Mañana: geen woorden maar beelden

Mañana Mañana is in volle gang. Het knettert. Het wordt gevierd alsof het de laatste keer is dat het kan. En dat is het!!! We kiezen er voor de vrijdag niet met woorden en foto's te vertellen, maar met een video.

Interessant? Deel het artikel

Mañana Mañana

Maar voor je naar de dag van gisteren kijkt willen we eerst even de aandacht vestigen op die van morgen. Dan geeft Dr. Femke Nijboer inzicht in psychologisch onderzoek om ons wat gezonder te krijgen. We gaan zelf wel even een kijkje nemen hoe en wat, maar we willen haar aanbevelingstekst nomineren voor de beste uitnodiging voor een college ooit!

“Gelukt! Ik heb je met een psychologische truc naar m’n praatje gelokt. Een titel die verbaast. Waarom heb ik sluwe trucs nodig? Nou, de gezondheidszorg staat op knappen. Net als de broek van meer dan de helft van de Nederlanders. Hoewel we langer leven, leven we meer jaren in ongezonde toestand. We zijn te zwaar, te ongelukkig en te chronisch ziek. Om dit explosieve onderwerp toch met wat humor bespreekbaar te maken, gebruik ik omgekeerde psychologie. The oldest trick in the book.  We maken er een wedstrijdje van wie er als eerste doodgaat. Spoiler alert: mannen zijn beter dan vrouwen. Ook leg ik uit hoe je met kleine leefstijlveranderingen toch al ongezonder kan worden. Handig!”

Zondag, 16.00 uur in De Koepel.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden