Jouw huis stijgt in waarde met zonnepanelen en goede isolatie

Interessant? Deel het artikel

sneeuw isolatie dak

Als je je huis goed geïsoleerd hebt en je wekt ook nog zelf stroom op, dan stijgt de waarde. Niet zo gek ook, want in een goed geïsoleerd huis leef je veel comfortabeler en met de door zonnepanelen is de energierekening laag.

De Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) en de makelaarsvereniging NVM vroegen 600 makelaars naar de prijseffecten. Slechts bij een op de vijf woningen heeft het duurzame karakter van de woning geen effect op de prijs. Vermoedelijk worden slecht geïsoleerde woningen steeds moeilijker verkoopbaar.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.