Joa Joa, Schiphol regeert in Lelystad, LTO in Raalte

Interessant? Deel het artikel

joa joa

Historicus Paul Werkman analyseert dat het kabinet emails van Schiphol letterlijk overneemt als ‘eigen beleidsvoorstel’ aan de Tweede Kamer. Die emails gingen over Lelystad Airport. Het is dus Schiphol dat bepaalt wat er met die nieuwe luchthaven gebeurt, concludeert Werkman in het boek ‘Schiphol regeert’.

Maar wat is daar nieuw aan, vraagt Joa Joa zich af. Kijk naar bijna alles wat erin Raalte en Salland gebeurt op gebied van duurzaamheid en natuurbeleid, overal heeft LTO een voet tussen de deur. Niet om te helpen te versnellen, maar om te proberen de veranderingen te vertragen. Toch?

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.