Je kunt weer kaartjes komen voor het theater!

Interessant? Deel het artikel

'@eigen foto zwolse theaters

Het is zover! Vanaf nu kun je kaarten bestellen voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen voor de Zwolse Theaters. Tot en met november is het programma compleet, voor de periode er na worden er steeds nieuwe voorstellingen bijgeboekt. Houd onze website en uw mailbox in de gaten voor bijboekingen.

Traditiegetrouw is de zomer het moment waarop Zwolse theaters haar nieuwe programma presenteert. En dat doen we nu ook, alleen net even anders. Er staat een vol programma klaar op onze website. In deze nieuwsbrief geven onze programmeurs tips en lichten we een aantal voorstellingen uit.

Veel plezier met het zoeken naar die ene perfecte voorstelling. Op naar volle zalen!

Bekijk het programma van Zwolse theaters

(de foto hoort bij de ROCKY HORROR SHOW van 29 oktober)

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.