GGD IJsselland verhuist test- en vaccinatielocatie naar Marslanden

Interessant? Deel het artikel

Fotocredit: GGD IJsselland
Fotocredit: GGD IJsselland

GGD IJsselland stopt deze maand met het testen en vaccineren in de Zwolse IJsselhallen. De aanwezige teststraten en priklijnen verhuizen naar de Paxtonstraat op bedrijventerrein Marslanden in Zwolle.

Het huurcontract met de IJsselhallen liep af en daarom moest GGD IJsselland op zoek naar een nieuwe locatie. Deze werd gevonden aan de Paxtonstraat op bedrijventerrein Marslanden. De verwachting is dat op 21 september het testen en op 25 september het vaccineren kan gaan beginnen.

Tot de officiële verhuizing blijft de IJsselhallen nog dienst doen; tot maandag 20 september 12.00 uur blijft de locatie open voor testen en tot en met vrijdag 24 september voor vaccineren.

Meer vaccinaties

In de IJsselhallen zijn al meer dan 255.000 coronaprikken gezet en bijna 124.000 coronatesten afgenomen, maar toch is de verwachting dat het percentage Nederlanders dat volledig tegen corona is gevaccineerd de komende maanden nog verder stijgt. Wel is de verwachting dat steeds minder mensen een afspraak maken. GGD IJsselland speelt hierop in door enkele locaties te sluiten en de capaciteit op andere plaatsen te verminderen.

De Paxtonstraat telt straks minder priklijnen en teststraten dan de IJsselhallen nu. Hiermee haakt GGD IJsselland in op de dalende vraag.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.