Fototentoonstelling van Fotogroep Stijl in het kader van 75 jaar Vrijheid

Interessant? Deel het artikel

75 jaar bevrijding olst wijhe

Van Verenigd Comité Wijhe

Betreft: Fototentoonstelling van Fotogroep Stijl in het kader van 75 jaar Vrijheid
Bij: Gasterij GAAV aan de Langstraat 18 te Wijhe
Op: zaterdag 4, 11, 18 en 25 september.

In het kader van 75 jaar Vrijheid Olst-Wijhe heeft het Verenigd Comité Wijhe samen met Fotogroep Stijl het initiatief genomen tot een bijzondere fototentoonstelling. In 2019 en 2020 zijn door de leden van  Fotogroep Stijl 75 personen uit de gemeente Olst-Wijhe in de leeftijd van 1 jaar t/m 75 jaar op de foto gezet. Doordat de pandemie vanaf vorig jaar toesloeg kon de tentoonstelling helaas tot op heden geen doorgang vinden.

Echter er is nu goed nieuws. Ondanks het feit dat het restaurant gedeelte van GAAV aan de Langstraat 18 Wijhe  tot 1 november gesloten zal zijn, opent Gasterij GAAV op de 4 zaterdagen in september haar deuren voor de fototentoonstelling. De eerste zaterdag zal 4 september zijn hetgeen samenvalt met de ‘De Diekdaegen’.  De openingstijden op zaterdag 4, 11, 18 en 25 september zijn van 10.00-16.00 uur.

U bent van harte welkom echter volg de aanwijzingen van de medewerkers van GAAV i.v.m. de RIVM regels.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.