Flierefluiter Raalte voor de vierde keer op rij winnaar ANWB Leukste Uitje van Overijssel 2023

Voor de vierde keer op rij is speelparadijs De Flierefluiter in Raalte verkozen tot het leukste uitje van Overijssel 2023. Tijdens de ANWB verkiezing streed de Flierefluiter samen met nog 9 vertegenwoordigers om deze mooie titel.

Interessant? Deel het artikel

Flierefluiter 230219 Leukste uitje

“Dat wij voor de 4e keer op rij deze award hebben mogen ontvangen is machtig mooi! Wij hadden dit niet verwacht met zo veel leuke uitjes in de buurt, maar dit is echt een kroon op ons werk” aldus Erwin Pronk, eigenaar van de Flierefluiter.

Het was de 13e keer dat de ANWB deze verkiezing organiseerde. Een deskundige vakjury heeft per provincie 10 uitjes genomineerd. Bij deze nominatie is onder meer rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en de faciliteiten. Na de nominatie was het aan de ANWB-leden om te stemmen. In totaal zijn er meer dan 96.000 stemmen uitgebracht. In de provincie Overijssel heeft de Flierefluiter de gouden award ontvangen. Leden complimenteren de winnaar met:

“Alles in huis voor een leuke, onvergetelijke dag voor de kinderen!” en “Altijd gezellig, altijd tijd te kort, fantastisch!”.

Nog meer speelplezier voor jong en oud

“Ook dit jaar was het weer een spannende onthulling, want er waren wederom mooie bedrijven genomineerd die het allemaal verdienen om deze award te winnen. Dat wij hem nu voor de vierde keer in ontvangst mogen nemen, ja daar ben ik wel trots op”, zegt Erwin. “We maken ons op voor een nieuw jaar met nog meer speelplezier! Er worden meerdere evenementen georganiseerd naast het al bekende Paasevent en de Lammetjesdagen. Tijdens Moeder- en Vaderdag zetten we de papa en mama’s extra in het zonnetje en de gehele zomervakantie organiseren het SuperZomerFestival. Wij hebben er zin in!”

Speelparadijs De Flierefluiter

De Flierefluiter in Raalte is door 2 generaties van de familie Pronk uitgebouwd van een eenvoudige kinderboerderij tot een veelomvattend speelparadijs voor kinderen, zowel in de openlucht als overdekt. Door de ANWB uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Overijssel 2020, 2021, 2022 en 2023. Voor een klein all-in entreebedrag hebben kinderen (en dus ook hun ouders) hier de dag van hun leven. Tevens is er een camping met mooie plaatsen. De meeste bezoekers komen uit de wijde regio, zo’n uurtje rijden, of zijn vakantiegangers in de streek.

 

 

 

Website De Flierefluiter

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *