Festival Manana Manana komt er weer aan, boek nu tickets

Van 13- 16 juni vindt het festival Manana Manana weer plaats. Lees hier alle info.

Interessant? Deel het artikel

manana manana

Jammen rond een kampvuur, nieuwe bandjes ontdekken in het bos en losgaan in een kasteeltuin. Van al die dingen kun jij deze zomer verzekerd zijn, want onze kaartverkoop is GEOPEND! Slimme vogels zijn er vroeg bij: als je een ticket van de Super Early Bird-voorraad weet te bemachtigen (geldig tot 1 maart, zolang de voorraad strekt), heb je al een campingticket voor € 89,- en een dagkaart voor € 27,50. Wees op tijd, want het gaat hard: zo is de voorraad Super Early Bird-tickets voor de zaterdag nu al uitverkocht! Zaterdagtickets zijn overigens nog wel met ‘gewone’ Early Bird korting verkrijgbaar.

Naar de ticketshop

Nieuwe namen

Met trots en tromgeroffel presenteren wij de tweede lading nieuwe namen op ons programma van 2024! In januari kondigden we al de eerste elf artiesten aan: van de sexy rock ’n roll van The Grand East tot de dansbare Kaapverdische funaná van Tabanka. Nu mogen we daar onder andere de psychedelische jaren ’70 pop van Zuster Zonnebloem en het discodans-verkleedfeestje van Aerobic funk aan toevoegen.

Op onze website lees je meer over deze artiesten:

Ruben Hein | The Shivas (US) | Hardslag | The Sha-La-Lees (BE/NL) | Dan Wilson (US) | Starfish | Zuster Zonnebloem | Aerobic Funk | Femme Fugazi | Jones and Barnard (UK) | Poëzie Centrale

(tekst loopt oor onder afbeelding)

Wil je je alvast onderdompelen in Mañana-vibes? Volg onze playlist op Spotify

Spotify playlist

Zakje krentenbollen? Geen probleem.

Na navraag bij onze bezoekers werd duidelijk dat het toestaan van zelf meegebracht eten en drinken op de camping zou worden gewaardeerd. ‘Dat moet toch kunnen?’ ‘Ja, eigenlijk wel,’ vinden wij. Daarom zal Mañana Mañana in 2024 coulant zijn op zelf meegebracht eten en drinken op de camping. Per bezoeker mag er twee liter non-alcoholische drank mee en per groep een boodschappentas eten. De details komen ruim van tevoren op onze website te staan.

Verbeterde pendelbusservice

Ook dit jaar rijdt er weer een pendelbus heen en weer tussen station Lochem en Mañana Mañana. Nieuw – en extra relaxed – is dat de pendelbus voortdurend op en neer rijdt tussen bepaalde tijden. Je hoeft dus niet meer voor een tijdsslot te reserveren, maar je stapt gewoon in wanneer jou dat uitkomt! Meer lezen klik hier.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.