Er zit nog geld in overheidskas voor duurzame sportaccommodatie

Interessant? Deel het artikel

'@PX Here zonneboiler subsidie sportclubs

De overheid heeft nog bijna 30 miljoen euro in kas waarmee sportverenigingen hun accommodatie kunnen verduurzamen.
De subsidieregeling daarvoor heet ‘stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties’ (BOSA). Je kunt er zonnepanelen voor kopen, een warmtepomp voor aanleggen, dat soort dingen.

Als je als club gebruik van de subsidie wil maken, moet je wel opschieten, want op is op en tweederde van het budget is voor dit jaar al vergeven.

Hier moet je zijn voor een aanvraag en achterliggende informatie.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.