Duurzaam Bouwloket; het nieuwe energieloket van de gemeente Raalte

Interessant? Deel het artikel

Duurzaam Bouwloket is het nieuwe energieloket van de gemeente Raalte. Woningeigenaren kunnen er terecht met al hun vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en subsidie- en financieringsregelingen. Het energieloket biedt gratis, professioneel en onafhankelijk advies.

Wethouder Frank Niens: “Veel mensen willen verduurzamen, maar waar te beginnen? Wat is de beste optie voor uw woning? Het energieloket kan daarbij helpen. De onafhankelijke adviseurs voorzien u graag van onafhankelijk en gratis advies op maat. Ze werken daarbij volgens de ‘altijd-goed-aanpak’: een aanpak die past bij uw huis en uw situatie.”

Onafhankelijk en gratis advies

Op de website van het energieloket vindt u alle informatie over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen. Ook vindt u er ervaringsverhalen, lokaal nieuws en een agenda met duurzame activiteiten. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om een gratis energiescan of een gratis adviesgesprek aan te vragen bij de lokale energievakmannen.

Over Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijke partij die voor meer dan honderd gemeenten het energieloket verzorgt. Heeft u een vraag of wilt u advies? Dan kunt u bellen naar 072 – 743 39 56 of mailen naar info@duurzaambouwloket.nl. De digitale helpdesk met onafhankelijke adviseurs is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar.

Duurzaam Bouwloket vervangt het vorige energieloket ‘Energieloket Salland’. De lokale expertise blijft behouden. De lokale energievakmannen die actief waren voor Energieloket Salland, zijn nu actief voor Duurzaam Bouwloket.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden