Meer berichten

Diss’n van Roerink’s bouwverhalen: aan het werk bij Scania en babygeluk

Diss’n van Roerink uit Luttenberg schrijft prachtige columns over zijn belevenissen tijdens 40 jaar tegelzetten.

Lees verder »

Diss’n oaver de vette hap, veel asbest en nattigheid

Diss’n van Roerink uit Luttenberg schrijft prachtige columns over zijn belevenissen tijdens 40 jaar tegelzetten.

Lees verder »

Diss’n van Roerink hef wat met regen

Het weerbericht eindigde in 2023 net als het begin van 2024 : “Met veel regen en wind”. Het heeft deze winter al zoveel geregend dat de sloten, rivieren en meren overliepen, kelders en kruipruimtes sinds lange tijd weer werden voorzien van regenwater. Diss’n van Roerink raakte helemaal geïnspireerd om bijpassende muziek uit te zoeken.

Lees verder »

Diss’n van Roerink terug in Amsterdam

Columnist Diss’n van Roerink’ uut Luttenbarg prebeert de droad weer op te pakk’n deur 40 jaar bouwherinneringen in diss’n column te verwerken…

Lees verder »

Diss’n van Roerink in Amsterdam

Diss’n van Roerink, is weer terug op de bouwplaats waarover hij de  bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten graag met u wil delen in zijn prachtige columns.

Lees verder »

Diss’n van Roerink: Vrogger

Voordat Diss’n van Roerink weer terug gaat naar de bouw, gaan we nog even terug naar vrogger. Toen geluk heel gewoon was……

Lees verder »

Diss’n van Roerink: Buren

Diss’n van Roerink wijkt even af van de bouwverhalen. Tussen kerst en nieuwjaar is er weinig te beleven in de bouw. Daarom deze column over buren van weleer.

Lees verder »

Diss’n van Roerink: De vriegezellige vriegezel

Diss’n van Roerink, 68 jaar en ruim 40 jaar meegelopen in de bouwwereld als tegelzetter. Dat leverde bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten wil ik graag met U delen. Vandaag een column over oonze vrijgezellige vriegezel

Lees verder »

Diss’n van Roerink: aan het werk op proefboerderij De Schothorst in Lelystad

Luttenberger columnist Diss’n van Roerink beleefde als tegelzetter bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten die hij graag met ons wil delen.

Lees verder »

Diss’n van Roerink: Wildwest op de bouwplaats

Diss’n van Roerink beleefde in ruim 40 jaar als tegelzetter bijzondere, bizarre, smerige en grappige en dit keer ook spannende momenten.

Lees verder »

Diss’n van Roerink deed een gigantische renovatie in Deventer

Luttenberger columnist Diss’n van Roerink heeft columns geschreven over een megaproject dat hij als bouwvakker uitvoerde in Deventer. Vandaag deel 3.

Lees verder »

Diss’n van Roerink deed een gigantische renovatie in Deventer, deel 2

Luttenberger columnist Diss’n van Roerink heeft columns geschreven over een megaproject dat hij als bouwvakker uitvoerde in Deventer. Vandaag deel 2.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.