Doe mee aan de gebakjesactie in Olst-Wijhe

Interessant? Deel het artikel

alexander-mils-aiIANaSK9DQ-unsplash

In de Week van de Ontmoeting (30 september t/m 7 oktober) organiseert Evenmens de gebakjesactie, doe jij mee? Ga op bezoek bij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Het is immers niet voor iedereen vanzelfsprekend om familie of een fijne vriendenkring te hebben. Met de gebakjesactie stimuleert Evenmens mooie en waardevolle contacten tussen mensen.

Gewoon simpel samen een kopje koffie of thee drinken met een lekker gebakje erbij, dat is het hele idee van de gebakjesactie. Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden via deze link. Hier kun je ook een moment kiezen om de gebakjes (gratis!) op te halen bij Bakkerij Jolink.

Er kunnen maximaal 2 gebakjes per deelnemer worden gereserveerd. Aanmelden kan nog tot en met 30 september 2021.

De gebakjesactie is een initiatief van Evenmens Olst-Wijhe, Wijz Welzijn, ut Huus, Bakkerij Jolink, Centrum voor jeugd en gezin Olst-Wijhe en de Lionsclub Olst-Wijhe.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Doe mee aan de gebakjesactie in Olst-Wijhe”

  1. Pingback: Doe mee aan de Week van de Ontmoeting! - Hier in Salland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.