Laatste berichten Colmschate

Expositie | Fotografie

Expositie Charlotte Koloc in De Kuip Colmschate

Redactie | 24 mei 2024
Evenement | Meedoen | Sociaal

De Grote Fabeltjesshow in De Kuip Colmschate

Geschiedenis | Sport

SV Colmschate ’33 viert haar 90-jarig bestaan met een grote reünie

Berichten | Evenement | Meedoen

Ladies Night in De Kuip Colmschate

Evenement | Geschiedenis | Meedoen

Herdenking Colmschate bevrijd

Meer berichten

de kuip colmschate expotie claudia hond

Expositie Charlotte Koloc in De Kuip Colmschate

Op dit moment is er een nieuwe expositie te zien in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Charlotte Koloc.

Lees verder »

De Kuip Colmschate voorgevel gemeenschapshuis

De Grote Fabeltjesshow in De Kuip Colmschate

De Grote Fabeltjesshow is een initiatief waarbij studenten van de opleiding verpleegkunde van Hogeschool Saxion in Deventer samenwerken met Voor Elkaar-teams Deventer. Het doel van dit evenement is om op een interactieve en creatieve manier bewustzijn te creëren rondom thema’s die relevant zijn voor de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap.

Lees verder »

sv colmschate flyer

SV Colmschate ’33 viert haar 90-jarig bestaan met een grote reünie

SV Colmschate ‘33 bestaat dit seizoen 90 jaar. Dat jubileum willen we als club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er wordt deze zomer dan ook een grote reünie georganiseerd op 7 juni op ons eigen Sportpark
De Achterhoek. Belangrijk: vergeet je niet vóór 1 mei aan te melden. Hoe je dat doet? Dat lees je verderop.

Lees verder »

Ladies Night in De Kuip Colmschate

Op vrijdagavond 5 april 2024 is er in Gemeenschapshuis De Kuip een Ladies Night.

Lees verder »

monument colmshate de Kuip

Herdenking Colmschate bevrijd

Op 8 april 2024 is het 79 jaar geleden dat Colmschate werd bevrijd. Daar staan we graag samen bij stil. Iedereen is van harte welkom tijdens de herdenking.

Lees verder »

Toneelclub O.C.H. weer op de planken in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 2 maart 2024 is de nieuwe voorstelling “Super die Super Super” te zien in De Kuip in Colmschate. De kaartverkoop voor deze voorstelling is inmiddels begonnen.

Lees verder »

Expositie van Sander Schol in De Kuip Colmschate

In Gemeenschapshuis De Kuip is een nieuwe expositie te zien. Sander Schol is al jaren creatief op diverse gebieden, maar heeft zich sinds enige tijd toegelegd op het maken van mixed media artworks.

Lees verder »

Interessemarkt Colmschate in gemeenschapshuis De Kuip

Lijkt het u leuk om iets te gaan doen of ergens naar toe te gaan, maar niet in uw eentje? Wilt u vaker de deur uit, maar u weet niet wat er waar te doen is in uw omgeving? Of uw talenten meer gaan gebruiken? En woont u in Colmschate of de Vijfhoek?

Lees verder »

Inloopmiddag in De Kuip Colmschate

Elke dinsdagmiddag is er in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate een inloopmiddag. Zin in een kop koffie of thee, een goed gesprek? Of een potje biljarten, samen kaarten of spelletjes doen?

Lees verder »

Teken- en Schilderclub in De Kuip in Colmschate

We kunnen het allemaal, het is heerlijk om te doen en met een beetje hulp van de meester, gaat het steeds beter. We hebben het hier dan over tekenen en schilderen.

Lees verder »

Deventer Hanzezangers Live in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 14 oktober is er weer een concert in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. In de reeks van Live in De Kuip concerten dit keer een concert in de foyer met koor De Deventer Hanzezangers.

Lees verder »

Expositie schilderijen van Yvonne Oolman in De Kuip Colmschate

In gemeenschapshuis De Kuip is t/m 16 oktober een nieuw expositie te zien. De werken zijn gemaakt door schilderes Yvonne Oolman (61) uit Deventer.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.