Laatste berichten Colmschate

Evenement | Podiumkunst | Theater

Toneelclub O.C.H. weer op de planken in De Kuip Colmschate

Redactie | 25 januari 2024
Beeldende kunst | Expositie

Expositie van Sander Schol in De Kuip Colmschate

Evenement | Meedoen | Sociaal

Interessemarkt Colmschate in gemeenschapshuis De Kuip

Genieten | Goede zorg voor iedereen | Meedoen | Sociaal

Inloopmiddag in De Kuip Colmschate

Beeldende kunst | kunst | Meedoen

Teken- en Schilderclub in De Kuip in Colmschate

Meer berichten

Toneelclub O.C.H. weer op de planken in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 2 maart 2024 is de nieuwe voorstelling “Super die Super Super” te zien in De Kuip in Colmschate. De kaartverkoop voor deze voorstelling is inmiddels begonnen.

Lees verder »

Expositie van Sander Schol in De Kuip Colmschate

In Gemeenschapshuis De Kuip is een nieuwe expositie te zien. Sander Schol is al jaren creatief op diverse gebieden, maar heeft zich sinds enige tijd toegelegd op het maken van mixed media artworks.

Lees verder »

Interessemarkt Colmschate in gemeenschapshuis De Kuip

Lijkt het u leuk om iets te gaan doen of ergens naar toe te gaan, maar niet in uw eentje? Wilt u vaker de deur uit, maar u weet niet wat er waar te doen is in uw omgeving? Of uw talenten meer gaan gebruiken? En woont u in Colmschate of de Vijfhoek?

Lees verder »

Inloopmiddag in De Kuip Colmschate

Elke dinsdagmiddag is er in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate een inloopmiddag. Zin in een kop koffie of thee, een goed gesprek? Of een potje biljarten, samen kaarten of spelletjes doen?

Lees verder »

Teken- en Schilderclub in De Kuip in Colmschate

We kunnen het allemaal, het is heerlijk om te doen en met een beetje hulp van de meester, gaat het steeds beter. We hebben het hier dan over tekenen en schilderen.

Lees verder »

Deventer Hanzezangers Live in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 14 oktober is er weer een concert in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. In de reeks van Live in De Kuip concerten dit keer een concert in de foyer met koor De Deventer Hanzezangers.

Lees verder »

Expositie schilderijen van Yvonne Oolman in De Kuip Colmschate

In gemeenschapshuis De Kuip is t/m 16 oktober een nieuw expositie te zien. De werken zijn gemaakt door schilderes Yvonne Oolman (61) uit Deventer.

Lees verder »

Word gastheer/gastvrouw van de IJsselvallei

Weet je dat veel Nederlanders de streek rond de IJssel hebben ontdekt? Jij kan hier de vruchten van plukken en je verhaal vertellen. Ben je geïnteresseerd in de natuur in en om de rivier de IJssel, de cultuurhistorie en flora & fauna van het unieke IJssellandschap? En wil je aan de slag met natuur-/cultuurbeleving vanaf de voordeur van jouw onderneming zodat jouw gasten een unieke ervaring hebben? Dan is de cursus Gastheer/gastvrouw van de IJsselvallei die start in oktober 2023 wat voor jou!   

Lees verder »

HierInSalland zoekt jou, creatieve vrijwilliger met gevoel voor media waar je wat aan hebt!

De stichting HierInSalland stelt zich ten doel samen met Sallanders elkaar te informeren over zaken waarvan Salland vindt dat ze er toe doen. Inmiddels doen al meer dan honderd mensen in meer of mindere mate mee met columns, artikelen of door mee te denken over waar het over moet gaan op HierInSalland en welke invalshoek we daarbij kiezen. 

Lees verder »

Pubquiz in De Kuip in Colmschate

In Gemeenschapshuis De Kuip is er op zaterdag 10 juni weer een pubquiz. Deelnemers kunnen in teams mee doen. Een leuke pubquiz met uiteenlopende onderwerpen en leuke quizvragen in verschillende rondes.

Lees verder »

Met open oog: Langs het kanaal en weer terug

Als Diny Heidenrijk de Veldkampsbrug over komt, denkt ze altijd even aan ome Jan en tante Dina Veldkamp. Die woonden in het huis naast de brug. Ome Jan was de brugwachter.

Lees verder »

Koningsdag Colmschate met kleedjesmarkt

Na het succes van vorig jaar heeft Gemeenschapshuis De Kuip besloten ook om dit jaar weer Koningsdag Colmschate te organiseren. Ook dit jaar wordt erop 27 april een kleedjesmarkt georganiseerd. Deze wordt gehouden op het evenemententerrein naast De Kuip.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.