Berichten over: Zwolse Theaters

Theater Soloveyko maakt voorstelling met en voor Oekraïense kinderen in Odeon Zwolle

Theater Soloveyko speelt 27 mei om 15:00 voor een geselecteerd publiek hun voorstelling Mykyta De Blauwe Vos in Schouwburg Odeon.

Lees verder »

zwolse theaters presenteren programma 2023/2024

Met trots presenteren zwolse theaters een gloednieuw programma voor seizoen 23-24. Een seizoen dat garant staat voor ontspanning, cultureel avontuur, theatraal genieten en verdieping. Het belooft een fantastisch seizoen te worden met naast gevestigde namen, veel nieuw talent. Hopelijk raakt u net zo enthousiast als wij, wanneer u het nieuwe programma doorleest.

Lees verder »

Bijgeboekt door zwolse theaters: Racoon en Krezip

Vind hier het complete programma van zwolse theaters.

Lees verder »

Paasdagen bij zwolse theaters

Heeft u nog geen plannen voor het paasweekend? Bij Zwolse theaters valt genoeg te beleven voor de hele familie! Op zondag 9 en maandag 10 april staat de sprankelende en muzikale familievoorstelling Wolfgang, het wonderjong in Theater de Spiegel.
Tweede Paasdag brengt Meneer Monster met De Grote 5, de grootste dieren van Afrika op het toneel. Dit wordt een extravagant en hilarisch spektakel.

Lees verder »

Zwolse theaters: Theaterspektakel Fanfare

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli.

Lees verder »

Nieuwe boekingen Zwolse Theaters

Zwolse theaters heeft ‘Queen must go on’ en een pianoconcert van Hannes Minnaar aan haar programma toegevoegd. Vind hieronder het complete programma.

Lees verder »

Laat u meeslepen door Phion bij zwolse theaters, vier concerten vol passie

Phion is het orkest van Gelderland & Overijssel. Zij willen voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Daarom bieden zij u een breed spectrum aan muzikale belevenissen. Ze laten vertrouwde en nieuwe geluiden horen. Er valt veel te ontdekken, binnen én buiten de concertzalen. “Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie met jou willen delen.”

Lees verder »

Laatste kaarten voor ‘Charlie and the Chocolate Factory’ in Zwolle

De uitvoeringen van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ vinden van 24 t/m 26 februari plaatst in Theater De Spiegel in Zwolle. Met middag- en avondvoorstellingen.

Lees verder »

Nieuw geboekt door Zwolse theaters

Zwolse theaters heeft weer mooie optredens aan haar programma toegevoegd. Hier vind je het volledig programma voor de komende tijd.

Lees verder »

Wat is er te doen bij zwolse theaters

Odeon bestaat 183 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Op vrijdag 9 december geeft de schouwburg een geweldig belevenisfeest! Omdat Odeon altijd met de tijd mee wil gaan, heeft hij drie jonge vrouwelijke theater-/ en muziekmakers gevraagd om het feest voor hem te organiseren. Lieke van der Vegt, Yeliz Dogan en Vera Bon nodigen iedereen uit om mee te maken wat theater nu en in de toekomst voor hen betekent. Om vervolgens in theaterzalen los te gaan op verschillende soorten muziek.

Lees verder »

Zwolse Theaters brengt het stuk ‘De Bananengeneratie’ van Theater Oostpool in schouwburg Odeon

Zwolse Theaters brengt op woensdag 30 november en donderdag 1 december het stuk ‘De Bananengeneratie’ van Theater Oostpool.

Lees verder »

Programma Zwolse Theaters

Vind hier de nieuwste update van het programma van de Zwolse Theaters.

Lees verder »