Berichten over: Zwolse Theaters

Een nieuwe vangst circusmakers op tournee langs theaters in Nederland

Great Catch is precies wat de titel impliceert, een mooie vangst. De Circuscoalitie selecteerde voor de tweede editie van Great Catch – Fresh taste of circus drie originele producties van fris circustalent die samen langs de Nederlandse theaters touren.

Lees verder »

Fantastische start van zwolse theaters in 2024

Zwolse theaters heeft weer een prachtig programma voor de komende tijd. Snel boeken, want veel voorstellingen zijn al bijna uitverkocht!

Lees verder »

Ga mee op kamp met Mees Kees in regio Zwolle

Na de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en een hele reeks filmhits, komt de leukste meester van Nederland eindelijk naar het theater! De musical Mees Kees op Kamp – met Luuk Haaze, Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en een voltallige kindercast – is zondag 28 april te zien in Theater de Spiegel in Zwolle en op andere data elders in de regio. 

Lees verder »

Inschrijving Open Podium Overijssel 2024 gestart

Talent uit Overijssel opgelet! Schouwburg Hengelo, Deventer Schouwburg en Zwolse theaters slaan de handen ineen en organiseren aankomend jaar opnieuw de talentenjacht ‘Open Podium Overijssel’, waarbij deelnemers zich mogen presenteren op een professioneel podium en waarbij zij kans maken op een hoofdprijs van maar liefst € 3.500,-. De inschrijving voor de voorrondes is gestart.

Lees verder »

Zwolse theaters en COC Zwolle organiseren speciale Queer Night editie rondom het thema Drag

Samen met COC Zwolle maakt Zwolse theaters seksuele- en genderdiversiteit de normaalste zaak van de wereld tijdens Queer Night. Tijdens de speciale editie op vrijdag 15 december zal het thema Drag worden besproken. Naast het panelgesprek is er ook een Drag Queen bingo om de avond feestelijk af te sluiten.

Lees verder »

Javier Guzman terug met nieuwe show ‘Laatste Wissel’

Na een periode van afwezigheid is Javier Guzman terug met zijn gloednieuw cabaretprogramma ‘Laatste Wissel’. De komende tijd is hij met deze voorstelling te zien in theaters in de regio Zwolle.

Lees verder »

HanzeOrkest schrijft op 25 november Zwolse geschiedenis met Beethovens Negende Symfonie

Op zaterdag 25 november om 20.00 uur vindt er een historisch moment plaats in het Zwolse theater De Spiegel. Voor de allereerste keer in de Zwolse geschiedenis wordt  dan de monumentale negende symfonie van Beethoven uitgevoerd, het werk dat vooral bekend is door het slotkoor, Ode an die Freude.

Lees verder »

Kinderen vrije toegang een succes bij Zwolse theaters

Zwolse theaters biedt bij geselecteerde voorstellingen in het Papenstraattheater en de Dommerholtzaal gratis toegang voor kinderen en dat gaat mooi.

Lees verder »

Nieuwe show van fenomeen Ricky Risolles met Wieteke van Dort bij Odeon Zwolle

Hilarische Indische cabaret-/muziekshow komt ook naar Zwolle.

Lees verder »

Roué Verveer te zien in verschillende theaters in de Regio Zwolle

Cabaretier en stand-upper Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn tiende cabaretvoorstelling, dit keer getiteld Gewoon Roué. Het is tijd om dat in Regio Zwolle te vieren! Op vrijdag 10 mei komt Roué naar Theater de Spiegel en zijn voorstelling is op andere data elders in de regio te zien.

Lees verder »

Programma Zwolse theaters

Er zijn dit najaar twee voorstellingen wegens succes verplaatst naar een grotere zaal. Dat zijn Lies Visschedijk & Aaf Brandt Corstius. Zij komen met een avond gezelligheid nu naar Theater de Spiegel. Ricky Risolles met Tante Lien is verplaatst naar de Hanzestrohmzaal. U kunt nu weer boeken, doe dat snel! Kijk hieronder op het volledig programma van Zwolse theaters.

Bekijk de rest van ons programma op de vernieuwde website en laat u inspireren!

Lees verder »

Kinderen krijgen vrije toegang bij Zwolse theaters bij geselecteerde voorstellingen

Zwolse theaters presenteert met trots: vrije toegang voor kinderen voor geselecteerde voorstellingen in het Papenstraattheater en de Dommerholtzaal. Ontdek de betoverende wereld van het theater en geniet samen van voorstellingen speciaal voor jonge avonturiers.

Lees verder »