Berichten over: Ut Huus. Gemeente Olst-Wijhe

aalt westerman streektaal zanger ut huus

Dialect Café met streektaalzanger Aalt Westerman in het Holstohus Olst

Maart is de landelijke dialectmaand. Daarom organiseren Doe Mee en het Dialect Café samen op woensdagmiddag 6 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur een speciaal Dialect Café in het Holstohus.

Lees verder »

Theateravond over mentale gezondheid in gemeente Olst-Wijhe

Op vrijdagavond 15 maart komt Johan Stegeman naar het theater van ut Huus in Olst. Zijn theatershow is een monoloog over mentale gezondheid met de naam ‘Zo vergat ik mezelf’. De avond wordt georganiseerd door Vriendendiensten in samenwerking met ut Huus en gemeente Olst-Wijhe.

Lees verder »

Gosse Jongstra: Tegels

Columnist Gosse Jongstra verbaast zich als geboren Fries niet over de naam van de toekomstige burgemeester van Olst- Wijhe en heeft in het zweet des aanschijns tegels gewipt.

Lees verder »

Lezing Maurits Chabot in het Holstohus Olst

Samen met Uthuus heeft het Nut Olst-Wijhe Maurits Chabot uitgenodigd voor een lezing over zijn laatste boek ‘Over de kloof’ en over de documentaire die daarover is gemaakt.

Lees verder »

Donderdag 19 oktober Dan Patlansky in het Holstohus Olst

“Op plaat is Dan Patlansky al fenomenaal maar op het podium, in een volle zaal, tilt hij zijn muziek naar een compleet ander niveau.’ – Music News.”

Lees verder »

Uitnodiging voor de senioren van de gemeente Olst-Wijhe op de Dag van de Ouderen

Lezing op de Boerhaar over het behouden van een veerkrachtig brein én lijf.

Lees verder »

Wijhe Ontmoet vanaf 27 september iedere woensdagmiddag in ‘t SPOC

‘Wijhe ontmoet’ is precies wat de naam al doet zeggen: inwoners van Wijhe die elkaar ontmoeten. Of je nu wilt kletsen, een spelletje doen, muziek maken of tekenen en schilderen, die keuze is aan jou. Ook kun je eventueel om 13:30 uur aansluiten bij een beweegactiviteit in één van de zalen op ‘t SPOC om samen met anderen kennis te maken met bijvoorbeeld kickboksen, volleybal of badminton.

Lees verder »

33 sollicitanten willen burgemeester van Olst-Wijhe worden 

33 personen hebben bij Commissaris van de Koning Andries Heidema hun interesse kenbaar gemaakt voor het burgemeestersambt van Olst-Wijhe.

Lees verder »

Ut Huus, SallandWonen en gemeente Olst-Wijhe zorgen voor impuls welzijn, cultuur en sport

Holstohus, woningcorporatie SallandWonen en gemeente Olst- Wijhe stimuleren sociale activiteiten onder het motto ‘Meer geld voor inhoud, minder voor de stenen.’

Lees verder »